Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Rengeteg honfitársunk miért...

Rengeteg honfitársunk miért nem foglalkozik a foga állapotával?

Figyelt kérdés
Nagyon sok, még a környezetemben élő embernél is látszik,hogy nem prioritása a fogának gondozása. Nem mossa,nem ápolja, szuvas,lyukas,hiányos, és ezek az emberek még csak nem is idősek, jócskán van köztük fiatal is. Tudom,nem kellemes,mikor valaki matat az ember szájában, de egy időben felfedezett probléma sokkal kevesebb nyűggel,fájdalommal járó procedúra,mint akkor menni mikor már menthetetlen az a fog. Szerintem már a beavatkozás árára sem lehet kifogás. A fogmegtartó beavatkozások manapság már ingyenesek, de a magán is ... pár hónapja tömte az egyik fogamat egy fogorvos. 9 ezer forintot kért. Szerintem nem olyan egetrengető összeg.
szept. 7. 06:57
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
28 az afrikai törzsek tagjai nyílván fakérgeket rágcsálnak, és azzal tisztogatják a fogaikat, ahogy a magyarok is csinálták a régi időkben
szept. 8. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!