Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogorvosok! Mi a szakmai...

Fogorvosok! Mi a szakmai véleményetek az alábbi videóról?

febr. 14. 20:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én fogorvos vagyok, és igen, szoktam gyakorizni néha, elsősorban agyzsibbasztásnak, ha épp a tököm tele.

Megnéztem a videókat, mindkettőt. A fogát nem húzta ki, az egy darab korona csak, a gyökeret bent hagyta, látszik mikor kamerával mutatja, mi jött ki. A fúrás pedig: teljesen nem fogja tudni elvenni a destruálódott részeket, részint rá sem lát, részint nem tudja, mit nézzen, részint nem véletlenül van nekünk is annyi fúrónk. Belefúrni bárki tud, nem értem, ettől miért kéne hanyatt vágódni, de definitív ellátást csinálni, na azt már nem. Amit ez a fiatalember csinál a fogaival, kb olyan, mintha ejtenék egy felületes vágást, ami alig több egy karcolásnál a hasamon, valahol a vakbél környékén, majd jól vállon veregetném magam, hogy na most már sebész vagyok, mert igazából ki tudok venni egy vakbelet.

Nem az a baj, hogy hülye, minden joga megvan hozzá, meg hát a Darwin díjat is ki kell osztani valakinek, az a baj, hogy videót csinál róla, a többi hülye elhiszi, aztán majd mi leszünk azok, akik azt a betört gyökérdarabot kibányászhatjuk, meg gyökérkezelhetjük az elhalt fogát. Remélem majd ott is ilyen magabiztos lesz, mert éppen ez az embertípus az, aki a legkevésbé kezelhető, mert minden egyes percet végig nyekereg, már a bejöveteltől.

aug. 22. 11:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!