Fogorvosok! Mi a szakmai véleményetek az alábbi videóról?
- Ha a foga spontán fájt, akkor már elhalt, így annak nincs létjogosultsága, hogy vízhűtés nélkül csinálta végig eme folyamatot, de ha a foga élt volna, megölte volna a hőhatás miatt ezzel a folyamattal.
- Egyébként a fogorvosi fúró sem steril, sőt, semmi sem az egy fogorvosi rendelőben. Csak egy műtőben lehet steril körülményeket teremteni.
- A gyökérkezelést biztos nem úszta meg.
- A corsodyl tényleg jó cucc, bár nem erre.
- Egyebet nem tudok hozzáfűzni, mert nem néztem végig a videót, csak belenezegettem.
Kemény a srác, ezen én is gondolkoztam 1x, hogy magamnak kifúrom mivel k#rv@ sok gondom volt a fogorvosok munkájával úgy általában 5-6 éve.
Megissza a Listerine-t, pedig azzal csak öblögetni kellene: :D
1x egy csöves mondta, hogy fogpiszkáló végére rak egy kis sósavat, és azt beküldi a gyökércsatornába, és az kiöli az idegeket. Mondjuk nem sok foga volt neki...
#8 folytatása:
Nem itta meg a Listerine-t, csak a vágás miatt tűnt úgy. Írja kommentben.
Ugyanakkor egyik hétvégén 11 éve a kettétört fogát is KIHÚZTA érzéstelenítés nélkül sima lapos fogóval:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!