Normális hogy így tömte be?
Figyelt kérdés
két helyen is úgy tömte be a fogaimat az orvos, hogy a fogközöket is mindkét oldalról. Szóval nem tudok ott fogselymezni. Az egyik vérzik is. Visszamegyek amúgyis hozzá, de mit tegyek ha szerinte ez így jó? És hogy tisztítsam? Amúgy nem fáj,de mivel vérzik, gond lehet.2010. okt. 14. 12:49
1/9 anonim válasza:
Ha oldalt lyukas a fog akkor hogy tömje be?
2/9 anonim válasza:
Az elég komoly műhiba lenne, ha "egybetömne" két fogat. Töméskor a tömőanyag behelyezése előtt a fogak közé "zsalut" kell helyezni, így kialakítva a megfelelő kontaktpont kialakítása céljából.
3/9 anonim válasza:
Nekem is mindig rátekerte ezt a "zsalut" amikor tömte (egyszer meg is reccsent a fog, ahogy tekerte rá,az én orvosom se valami zseni, na mind1:D)
4/9 anonim válasza:
Mondd meg, hogy téged zavar, nem tudsz fogselymezni, stb. Nem kellett volna egybetömnie.
5/9 A kérdező kommentje:
nekem is tekert rá olyat, de úgy emlékszem direkt tömte egybe a fogakat. Vagy ha véletlen is és fölös anyag van ott, miért nem szedte ki utólag? feszegessem kicsit hátha fölös és kijön? (bár ha 3hónap alatt nem jött le sztem nem véletlenül került oda)
2010. okt. 14. 13:17
6/9 anonim válasza:
Véletlen nem tömhette egybe. Vagy valami miatt esetleg indokolt volt egybetömnie (bár ez nagyon-nagyon ritka), vagy egyszerűbb volt neki így, és nem elég alapos.
7/9 anonim válasza:
Ja, és ne feszegesd, mert nem fog kijönni.
8/9 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy túl közel van a kettő egymáshoz, de nincs egybetömve. Te házilag ne feszegesd mert az veszélyes. Ha nem zavarna akkor maradhatna így, ha pedig zavar, akkor menj vissza és vékony csiszolópapírral meg fogja csiszolni, hogy megfelelő legyen a fogköz(persze ez csak jól beállított fogaknál megy, mert van akinek pl az felső 1-2 foga "takarásban" van
9/9 anonim válasza:
kérdezz rá mindenképp a dokinál, ez nem normális, hogy egybetömi a kettőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!