Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Rossz fogamat tömte be a...

Rossz fogamat tömte be a fogorvos, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Múlt héten csinált röngtent, látszott, hogy az előző tömésem alatt valószínűleg szuvas a fogam (a megfelelő fogról készült akkor a röngten),és bár aznapra volt megbeszélve, hogy megcsinálja a fogamat, a dokinak sietnie kellett, és mondta, hogy kérjek új időpontot (előtte egy másik fogamat gyökérkezelte). Tegnap voltam, mutattam, hol fáj. Kaptam injekciót, és kivette a régi tömést, és mondta, hogy nem talált semmit. Mondtam neki, hogy a röngtenen látszott, hogy van ott valami. Akkor megnézte a röngtent, és még lejjebb fúrt a fogamban, és egy kevés kis szuvasodást talált is. Betömte, én hazajöttem. Mivel le volt érzéstelenítve, így nem is éreztem, hol lett betömve.

Este amikor fogat mostam, akkor szörnyen elkezdett vérezni a fogam, akkor tükörrel megnéztem, és láttam, hogy bár a jó fogamat, de a rossz oldalon tömte be a doki! Pedig nem erről volt szó, hanem a másik oldalról, ami estére, gondolom a fog másik felének bolygatása miatt úgy megfájdult, hogy fájdalomcsillapítót kellett bevennem. Ma felhívtam a rendelőt, azt mondták, hogy a doki biztos azért tömött ott, mert hogy ott rossz volt a fog (de nem), és hogy biztos nem ő nézte el (de igen), és hogy kérjek új időpontot, és megcsinálják (+8000 Ft).

Ilyenkor mégis mi van?

2010. jún. 22. 08:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy jó oldal vagy rossz oldal.
2010. jún. 22. 08:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Visszamész és megbeszéled vele. Valószínű ingyen megcsinálja, hiszen ő nézte el. Vagy a másiknál csak az anyagot fizetteti ki,hiszen ott legalább kaptálegy új tömést. A régieket úgyis ki kell cserélni időnként.
2010. jún. 22. 08:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Két fog között kellett volna tömni, és nem aközött a két fog között tömte, ahol kellett volna, hanem ugyanannak a fognak a másik oldali szomszédjánál. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
2010. jún. 22. 08:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem fogja ingyen megcsinálni, mondták a telefonba.
2010. jún. 22. 08:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg megírnád, hogy hol történt az eset? Csak, hogy mi ne menjünk ahhoz az orvoshoz.
2010. jún. 22. 08:53
 6/11 anonim ***** válasza:

magánorvos? akkor beszélj vele szépen és ha nem hajlandó ingyen vagy olcsóbban megcsinálni, jelezd neki finoman, hogy megírod az esetet pár internetes fórumra (pl. Tékozló Homár). ha utóbbi történik (mármint nem segít), keress másik orvost, nehogy még egyszer ezt engedd a fogadhoz nyúlni.

ha sztk-s doki, akkor sajnos így jártál

2010. jún. 22. 08:55
 7/11 anonim ***** válasza:
ki mondta telefonba? az asszisztens? az orvossal beszélj. Kétlem, hogyha magánorvos,akkor ilyet megcsinálna. (Ha pedig igen, akkor keress másikat gyorsan)
2010. jún. 22. 08:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Magánorvos, de hogy többet hozzá se megyek, az is biztos. Mert azért az se normális, hogy ahol most betömte, onnan fogmosás után ömlött a vér...
2010. jún. 22. 09:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazából az a baj, hogy az ösztöndíjamból fizettem a gyökérkezelést, meg most ezt is, és tényleg semmi pénzem nem maradt arra, hogy betömessen végre valahára ott, ahol tegnap kellett volna, hogy betömjék. Viszont félek, hogy úgy megfájdul a fog, hogy gyökérkezelni kell majd...
2010. jún. 22. 09:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Ennél lehet a sime szekrendelésen sem jártál volna rosszabbul! - miért nem próbálsz oda elmenni? Nálunk úgy van, ha akut dologról van szó, akkor nem kell fizetni a kezelésért - és ha kell is, olcsóbb mint egy magánorvos, talán ezt ki tudod kazdálkodni?! ( félre ne értsétek, én is inkább a magándoki mellett vagyok, de szegény nagyon megjárta)
2010. jún. 22. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!