Rossz fogamat tömte be a fogorvos, ilyenkor mi van?
Múlt héten csinált röngtent, látszott, hogy az előző tömésem alatt valószínűleg szuvas a fogam (a megfelelő fogról készült akkor a röngten),és bár aznapra volt megbeszélve, hogy megcsinálja a fogamat, a dokinak sietnie kellett, és mondta, hogy kérjek új időpontot (előtte egy másik fogamat gyökérkezelte). Tegnap voltam, mutattam, hol fáj. Kaptam injekciót, és kivette a régi tömést, és mondta, hogy nem talált semmit. Mondtam neki, hogy a röngtenen látszott, hogy van ott valami. Akkor megnézte a röngtent, és még lejjebb fúrt a fogamban, és egy kevés kis szuvasodást talált is. Betömte, én hazajöttem. Mivel le volt érzéstelenítve, így nem is éreztem, hol lett betömve.
Este amikor fogat mostam, akkor szörnyen elkezdett vérezni a fogam, akkor tükörrel megnéztem, és láttam, hogy bár a jó fogamat, de a rossz oldalon tömte be a doki! Pedig nem erről volt szó, hanem a másik oldalról, ami estére, gondolom a fog másik felének bolygatása miatt úgy megfájdult, hogy fájdalomcsillapítót kellett bevennem. Ma felhívtam a rendelőt, azt mondták, hogy a doki biztos azért tömött ott, mert hogy ott rossz volt a fog (de nem), és hogy biztos nem ő nézte el (de igen), és hogy kérjek új időpontot, és megcsinálják (+8000 Ft).
Ilyenkor mégis mi van?
mindenképpen kérd vissza a pénzedet, fenyegesd meg perrel, netes lejáratással, és SOHA többet ne engedd, hogy hozzádérjen. ha megvan a pénz, irány másik doki, ha nincs, akkor igenis fel kell jelenteni, ne ússza meg ennyivel!
amúgy valóban menj el sztk-alapon, mert ha vérzik, elég nagy gond van. ne várj vele!
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!