Ha kiáll 2 fogam, azt csak fogszabályzóval lehet rendbehozni?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban nem zavart, sőt tetszett, de mostanában egyre jobban szeretnék szép fogakat, viszont a munkakörömbe nem illik bele egy fogszabályzó.
Nem lehet olyasmit pl, hogy lecsiszolják azt a kettőt és felépítik egyenesre?
Kérlek, ne próbáljatok meg rábszélni a fogszabályzóra, tényleg nem lehet és nem is szeretnék.
Más megoldás van?
a két oldalsó metszőfogam áll ki.
2010. okt. 14. 10:06
21/23 anonim válasza:
Ehhe...kihúzkodásról eddig nem volt szó, csak koronáról, direkt héjakról.
Pillérfognak használni? Hátha nem a frontfogak mennek tönkre először.:)
22/23 anonim válasza:
Ha ilyen szépek a fogaid, nem kéne még lecsiszoltatni. Engem a fogorvos beszélt rá 12 éve, de nekem sokkal rondábban kiállt és már lukas is volt a két első fogam, de sajnos azóta csak szenvedek, már két hidat csináltak, az első nagyon rondára sikerült, a második sem zár rendesen és nem is merték felragasztani véglegesre. Alatta mindig begyullad az ínyem és már többször volt nyitott és zárt küretem miatta. Persze lehet, hogy neked nem lesz ilyen.
23/23 A kérdező kommentje:
az én fogaim szépek??? Na ilyet se mondott még senki:))
max hogy jól áll, v aranyos, de h szép lenne...
Nem tudom, még meggondolom.
2010. okt. 14. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!