Ha kiáll 2 fogam, azt csak fogszabályzóval lehet rendbehozni?
Gyerekkoromban nem zavart, sőt tetszett, de mostanában egyre jobban szeretnék szép fogakat, viszont a munkakörömbe nem illik bele egy fogszabályzó.
Nem lehet olyasmit pl, hogy lecsiszolják azt a kettőt és felépítik egyenesre?
Kérlek, ne próbáljatok meg rábszélni a fogszabályzóra, tényleg nem lehet és nem is szeretnék.
Más megoldás van?
a két oldalsó metszőfogam áll ki.
ezt tökéletesre tudják csinálni porcelán koronával.ez nem is nagyon zavaró. az enyém nagyon durva volt, mert fölé nőttek a többinek.
tényleg keress egy jó fogdokit, és bátran vágj bele, ha téged zavar.
én is nagyon megkönnyebbültem, amikor láttam a végeredményt.
sok sikert.
Látatlanban nem könnyű megmondani, de nagy valószínűséggel megoldható akár direkt porcelánhéj megoldással.
www.esztetikaifogaszat.hu
Náluk kapsz ingyenesen tanácsot és ők az egyik legjobb rendelő Bp.-en.
Hát nem tudom, ha képes vagy két egészséges fogat beáldozni, amit éjszakaival is lehetne szabályozni a kép alapján, akkor úgy kell neked. Aztán majd hiányozni fog 30-40 év múlva, amikor kéne a hidakhoz tartó fog... Ezt is gondold végig! A korrekt fogorvos nem húzza ki ezeket.
fogászati asszisztens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!