Ha kiáll 2 fogam, azt csak fogszabályzóval lehet rendbehozni?
Gyerekkoromban nem zavart, sőt tetszett, de mostanában egyre jobban szeretnék szép fogakat, viszont a munkakörömbe nem illik bele egy fogszabályzó.
Nem lehet olyasmit pl, hogy lecsiszolják azt a kettőt és felépítik egyenesre?
Kérlek, ne próbáljatok meg rábszélni a fogszabályzóra, tényleg nem lehet és nem is szeretnék.
Más megoldás van?
a két oldalsó metszőfogam áll ki.
hát sajnos nem hiszem, hogy az elég lenne, elégge kiáll és 25 vagyok.
Mást tényleg nem lehet???
Nem kérdeztem, csak most kezdett el foglakoztani a gondolat pár napja, és gondoltam megérdeklődöm másoktól, minek fizessek ki egy konzultációt a semmire.
Volt, hogy megérdezték fogorvosok, hogy nem szeretném-e rendbehozatni, de mindig csak a fogszabályzót elítették, én meg midnig mondtam, hogy nem, nekem jó így.
vagy kihúzatod, és rendes helyzetben tetetsz oda műfogat
na na ez már jobban tetszik!
Ilyet csinálnak? Sok időbe és pénzbe kerül?
szia! attól is függ, hogy a sorból is kiáll-e vagy fölé nőtt /farkasfog/. ha csak a fogtest áll ki, de a gyökér a helyén van, csiszolással és porcelán koronával gyönyörűre
meg tudják csinálni.ez az olcsóbbik meoldás. a másik a kihúzás és inplantátum, de a két fog kb 250 ezer ft.
nekem farkasfogaim vannak, illetve már koronáim. de be kellett áldozni az ép metszőfogaimat is, hogy egysíkba hozzák a frontális fogakat.nagyon szépek lettek, de, hát mindennek ára van.
egy jó fogorvos bistosan talál megoldást.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__11..
ilyesmire gondoltam, amiről itt beszélnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!