Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hova menjek a fogammal ? Sos

Hova menjek a fogammal ? Sos

Figyelt kérdés

Konyorgom segitsetek

Tegnap fajt a foginyen, semmi extra gondoltam elmulik(este)

Mara mar feldagadt a 3 ragofogam belso inye hatul

Eszmeletlen faj

Egy hatalmas feher talyog lett rajta vagy nem tudom kerlek segitsetek

2023. máj. 29. 14:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Koszonom :)

10-es, miert erint ez ennyire erzekenyen teged? Egy fogfajas azert fajdalmasabb, mint a felismeres hogy a magyar egeszsegugy hanyatlik…:)

Hala istennek nem vagyok az a beteges tipus, igy kb 15 eves koromig tudom, hogy mi volt nekem felirva magan irvos altal….(ami azert mert recepre volt egy centtel, pardon, egy forinttal sem kerult olcsobban)

Egysbkent sem vagyok ugymond egy “gyogyszerzabalo”, viszont velemenyem szerint/szamomra kidobott penz a havi tb jarulek….

A mai esetet feltarva az orvos altal felirt gyogyszer szerinte “találom” , azt mondta menjek el egy magan fogorvoshoz. Nem csodat vartam en sem, de hat ennyit errol.

Amit leirtam szimpla velemeny nyilvanitas, amivel te is eltel, nem celom konfliktust generalni igy teged is megkerlek hogy fogadd el mas velemenyet is. ☺️

2023. máj. 29. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!