Mi történhetett a felső, egyik hátsó fogammal?
Figyelt kérdés
Tegnap ettem ilyen aprósüteményt, utána nem sokkal kezdtem érezni a nyelvemmel, hogy ott másabb lett, nem olyan, mint volt. Azt hittem, felragadt rá valami süteménydarab, de akárhogy próbáltam, se fogpiszkálóval, se fogkefével, se a nyelvemmel, sehogy nem jön ki. Zavaró kissé. De már az is megfordult a fejemben, hogy esetleg letört volna belőle egy kis darab?! Pontosan már nem tudom felidézni, milyen lehetett ott nyelvvel érinteni, de most mintha hegyesebb, élesebb lenne, viszont amikor az aprósüteményt ettem, semmit nem éreztem, hogy történt volna bármi is. Furcsa ez az egész, de legalább nem fáj. Belátni pedig nem lehet egyáltalán.2022. jún. 11. 15:40
1/1 anonim válasza:
Abból bizony letört egy darabka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!