Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kérdésem. Picit fájo fog. A...

Kérdésem. Picit fájo fog. A problémás fog belenőtt a bölcsség fogba. Ct kimutatta . Műtét volna. Hogyan tudom elkerülni? Pálinkát odacsöpögtetek?

Figyelt kérdés
dec. 18. 12:02
 1/6 A kérdező kommentje:

Kép róla

[link]

dec. 18. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod tudni megúszni a fogorvost.

Évekig pálinkát akarsz odacsöpögtetni? Vagy fájdalomcsillapítón élni?

Szedd össze a bátorságodat és menj. Az injekció beadása után nem fogsz érezni semmit.

dec. 18. 12:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagy műtet volt ritmuszavarom bepanikolok amit nem szoktam.
dec. 18. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem szívrendellenességem van. 2 évig húztam a kicsit fáj történetet aztán inkább szembenéztem a problémával és kihuzattam a bölcselességfogam.

Maga a húzás nem volt nagy ügy. Az injekció érzéstelenített töklétesen. Utána kicsit rövidebb lábadozásra számítottam. De örülök hogy túl vagyok rajta. Lehet öblögetni mindenfélévél de ennek max az übnepek végéig van értelme hogy ne fajduljon meg jobban. Utába nem érdemes megvárni hogy csillagokat láss a fajdalomtól mert azon már semmi nem segít a húzason kívül. A saját szenvedeseidet nyújtod. Jobb előbb túlesni rajta. Ha akarod küldök jó fogorvos címet.

A szívednek meg semmi baja nem lesz. Én is túléltem pedig még pánukbeteg is vagyok, meg mindenki más is tulélte a rendelőben akik szó szerint remegtek a félelemtől. A pánik nem jön rá az emberre ilyen szituációban nem kell aggódni ezen.

dec. 19. 18:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm erőt gyűjtök hozzá
dec. 20. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Mindenképpen húzasd ki a bölcsességfogad, mert teljesen ferdén nőtt. Egy idő után úgy fog fájni, hogy fájdalomcsillapító se fog használni. De úgy látom az előtte lévő fogad meg lyukas vagy tömés van benne? Azt is kezelni kell. Én már kihúzattam mind a négy bölcsességfogamat, mert egyik sem fért ki, csak begyulladt folyton. A húzás nem fáj, mert adnak injekciót. Ha kimegy a hatása akkor kell pár napig fájdalomcsillapító ha fáj és sok orvos antibiotikumot is ír rá. Aztán 7-10 nap múlva varratszedés, ami kb. 2 perc míg kiszedi, az sem fájt.
dec. 22. 10:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!