Mit kezdjek a fogammal?
Figyelt kérdés
3 éve be lett tömve a hátsó nagyőrlő fogam, eddig nem volt semmi baja és tegnap délután elkezdett fájni, de rettenetesen ennyire még egyik fogam sem fájt, ittam 2 gyógyszert is illetve jegeltem is de ugyanúgy fájt, aztán egyik ismerősömhöz elmentünk ügyeletre és adott injekciót utána már nem is fájt, de félek hogy megint fájni fog, egyébként én járok fogorvoshoz hetente másik fogammal gyökérkezelésre, de nem vette észre az orvos hogy baj lenne azzal a fogammal ami most fájt, illetve nem is értem hogy miért fájhat ha be van tömve. Ötletek?2022. jún. 23. 10:08
1/3 anonim válasza:
Valszeg ezt is gyökérkezelni kell
2/3 anonim válasza:
Mond el az orvosnak, hogy az is fáj...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!