Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hova menjek a fogammal ? Sos

Hova menjek a fogammal ? Sos

Figyelt kérdés

Konyorgom segitsetek

Tegnap fajt a foginyen, semmi extra gondoltam elmulik(este)

Mara mar feldagadt a 3 ragofogam belso inye hatul

Eszmeletlen faj

Egy hatalmas feher talyog lett rajta vagy nem tudom kerlek segitsetek

2023. máj. 29. 14:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Google: város neve + fogászati ügyelet
2023. máj. 29. 14:42
 2/11 A kérdező kommentje:

Itt nincs

Messzebb probaltam fel sem veszik(de odamegyek)

Haziorvosi ugyelet telszam elofizeto nem kapcsolhato, a szam nem megfelelo

Eletemben eloszor vennek igenybe allami orvosi ellatast de meg azt sem lehet…ezert erdemes fizetni a tb-t😡

2023. máj. 29. 15:06
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Minden városban kell hogy legyen. Keress akkor szajsebeszeti ügyeletet
2023. máj. 29. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Ilyenkor valóban csak az ügyelet van. Legrosszabb esetben hívd fel a legközelebbi kórházat, ott tuti meg tudják mondani hová menj.

Kitartás

2023. máj. 29. 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Melyik varos?
2023. máj. 29. 15:16
 6/11 A kérdező kommentje:

Fehergyarmat (itt megtalaltam az orvosi ugyeletet a neten, most voltam ott de nincs nyitva) most megyek tovabb

Mateszalka

2023. máj. 29. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Fiamnak a félig kibújt bölcsességfoga csinált ilyet. Nekiesett és kézzel a fog kibújt része felé kipréselte belőle a gennyet. Azt modta pokolian fájt, de utána megkönnyebbült.
2023. máj. 29. 16:17
 8/11 A kérdező kommentje:

26 eves vagyok

Mist at jottem mas varosba, itt mar van ugyelet

Koszonom mindenkinek

2023. máj. 29. 16:19
 9/11 NTBS ***** válasza:
Ma fájdalomcsillapító holnap rendes orvos.
2023. máj. 29. 18:00
 10/11 anonim ***** válasza:
68%

Nem életedben először veszel igénybe ilyen ellátást, mert ha csak nem döngölt földre szült az anyád, te kérlek kvázi adósággal indítottad az életed. Utána is kaptál egy nagy halom ellátást és szinte biztos vagyok, hogy felnőttként is már vágtak hozzád egy pár receptet, ahol jól esett az 1200 forintos dobozdíjat fizetni az eredeti, 49 ezer forintos ár helyett.

Egyébiránt: fogászati ügyelet a legtöbb helyen nincs, autóba kell ülni és elutazni oda, ahol van. Ebben a google tud segíteni, a megyeszékhelyeken azért szokott lenni valami, azokat nézd meg először. És ez legyen tanulság a jövőre nézve is: minekután a fogfájás extrém ritkán lesz halálos kimenetelű (nem kicsit kell elhanyagoltnak lenni az élet minden területén), így fogászati ügyelet egy átlag mezővárosban nincs. Nálunk pénteken 1 után már a fű se nő, akinek akkor fájdul meg, ha akkor esik pofára szegény kisgyerek vagy valaki akkor unja csak meg, annak már 75 km-t kell utaznia Budapestig.

2023. máj. 29. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!