Hozzáértőket kérdeznék, csatolok képet a fogaimról, nyugodtan lehet savazni tudom hogy el hanyagoltam,körübelül mennyibe fájna a meg csináltatása így ránézésre ?
A rosszakat ki szedni és
Fog pótlás leginkábbb
Szerintem ezt egy fogorvossal kéne mgebeszélned.
Viszont a fogorvosi szakma is sokat fejlődött az utóbbi időben, szóval biozakodhatsz fájdalom terén: érzéstelenító mellett valsz semmit nem fogsz érezni, gyökérkezelés esetén pedig utána sem valószínű. Viszont ha jó helyre mész, ahol valóban jól csinálják meg akkor egy kisebb vagyont ott fogsz hagyni, az tuti.
Igen, valóban elhanyagoltad a fogaid. De nagyon jó irány, hogy ezt beláttad, és most teszel azért, hogy helyre hozd őket. Még nem késő, helyre lehet ezt tenni.
Nos, árat esélytelen mondani. De nagyjából sem tudom, pedig fogászatban dolgozom. Tehát sztk vonalon indulsz el. Itt megjegyzem, hogy vannak nagyon jó rendelők, én is dolgoztam olyan körzetben, ahol a fogtechnikus több magán rendelővel dolgozott, tehát a pótlás minőségi volt, a körzetes fogorvos pedig precíz. A fog eltávolítás, és a megtartó kezelések, pl fogkő leszedés, tömés, gyökérkezelés ingyenesek (pár extra helyzetben van díja, ami sokszor opcionális). A pótlás ára mint mondtam nagyon változó, attól is függ, hogy milyen pótlás lesz, hány tagú, stb. Biztosan el kell néhany fogadat távolítani, de ennyiből nem tudom, hogy pontosan mi marad, és mi nem, így még nehezebb tippelni. Igen, a meglévő fogaidnak nem tesz jót, ha nincsenek pótolva, mert elcsúszhatnak, kimozdulhatnak, a harapásod megváltozik. Meg esztétikailag is előnyösebb nyilván egy rendeztett mosoly. Az egészen biztos, hogy több százezer forintos tételről beszélünk ami a pótlást illeti. De mindenképp menj el a fogorvoshoz, ő tud pontosat mondani, illetve az ingyenes dolgokkal fog úgyis kezdeni, addig lesz idő átgondolni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!