Mire való a gyakorikérdések.hu- hogy nyugodtan kérdezhessünk bármit?
Figyelt kérdés
Mire való a gyakorikérdések.hu- hogy nyugodtan kérdezhessünk bármit?
Igen, de amit kérdezek, aztán válaszólnak emberek rá, és 1-2 embernek kell lennie aki $zemétül válaszol vissza meg csúnyán...
Hát ez van, de miért is? Miért akkora baj hogyha valaki megkérdez egy olyan dolgot amiről nem tud, de más ember tudja a választ...
2011. jan. 19. 19:42
1/9 anonim válasza:
Azért mert sokan ilyen hülye kérdést tesznek fel mint ezis!
2/9 anonim válasza:
1: mert néha olyan ostobaságokat kérdeznek hogy jobb lett volna ha meg se szólalnak!
2: www.google.com bár sokan nem szeretik de kiváló kereső szerintem
3: mert az emberek nem értik a viccet és az iróniát és ha valaki vicces választ ad a teljesen ki vannak borulva.
3/9 anonim válasza:
Szerintem igazad van, bár tényleg vannak hülye kérdések és ironikus válaszok, de azért néha úlzásba viszik.
4/9 anonim válasza:
Mivel ez egy anonim oldal, mindenki írhat bármit. Ha olyan kérdéseket tesz fel valaki, amire bárki, aki már 2 percnél is többet élt már a földön tudja rá a választ, akkor feltételezhető, hogy a kérdező hülyéskedik, vagy ha mégsem tudja, akkor névtelenül el is kell tudnia viselnie, h szintén névtelenül nagyon könnyen gúnyt űzhet belőle 1-2 ember.
5/9 A kérdező kommentje:
de én normális kérdéseket szoktam felrakni, volt amikor a gondjaimról voltak kérdések( az nincs a google-ba) és ebbe nincs hülyeség...
2011. jan. 19. 20:49
6/9 anonim válasza:
keress más kategoriát mert itt csak kigúnyolnak
7/9 anonim válasza:
milyen kérdéseden kezdtek el gúnyolódni?
8/9 A kérdező kommentje:
volt olyan amikor családi gondjaimról kérdeztem vagy segítséget kértem...
volt amikor a kutyámmal kapcsolatban valamit...
ilyesmik voltak
2011. jan. 21. 18:02
9/9 anonim válasza:
minden esetre azt ne itt kérdezd ha nem humornak szántad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!