Egyesek minek írják a válaszuk végére, hogy nyugodtan lepontozhattok?
szerintem részben azért, mert tudják hogy nem túl "hasznos" a válaszuk
részben meg azért mert vannak olyanok akik lepontoznak minden választ... :S
Azt vettem észre, hogy pont az ilyen válaszolókat pontoznak fel... Én mindig lepontozom őket, ők kérték:D
Csak engem mondjuk idegesít az ilyen...
Szerintem pesszimizmus... dehát ez csak egy vélemény, ami biztos hülyeség... szóval nyugodtan pontozzatok le... :(
(;) amúgy nagyjából az előzővel értek egyet, általában úgy gondolja az illető, hogy
a. igaza van, de a válasz nem tetszik másoknak,
b. igaza van, de úgyse hiszik el neki,
c. talán nincs igaza, de ha azt mondja pontozzák le, akkor a "bunkók" csak azért sem fogják. :)
Én szoktam írni néha, és leginkább azért, mert bizonyos kérdéseknél eleve látni, hogy sok olyan ember van, aki még véletlenül sem ért egyet velem. És ezért jól lepontoz.
Én meg mosolygok egyet rajtuk, és remélem olyankor, hogy ez életük legnagyobb öröme. :)
Ártani nekem nem ártanak vele, ugyanakkor néha meg tudnak nevettetni. :)
én még csak 1-2x írtam oda a válaszom után, olyan témában, ami nagyon megoszto. Es a kisebbik tábort képviseltem.
Hogy miért? Mert ez az idegesíto pontozás ezen az oldalon a véleménynyilvánítás formája, és tudtam, hogy kevesen vannak hasonlo véleményen, tehát vállatam, hogy úgysem fognak velem egyetérteni, de muszáj volt választ írnom. Ezeknél a kérdéseknél az eros tábor úgyis végig lepontoz mindenkit, aki másként vélekedik...
A válaszom persze, nem volt sérto, sem provokáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!