Miért van az, hogy egyesek nyugodtan trágárkodhatnak itt, és a rendszer engedi? (Se trágárságszűrő, se moderátorok?! )
2018. márc. 29. 06:30
2/14 A kérdező kommentje:
...és a trágárságszűrő is alszik?!
2018. márc. 29. 06:46
3/14 anonim válasza:
Bizonyos szavak átmennek, a szar mindig is engedve volt, a basztunk, az visznt nekem is új.
4/14 anonim válasza:
Ez még semmi. Ha tudnád régen (6-7éve) mi volt itt..
5/14 anonim válasza:
Miért zavar ez téged ennyire? Úgyis kitiltják előbb-utóbb.
6/14 A kérdező kommentje:
Egyszer volt itt valami zenével kapcsolatos kérdés, és feltettem kérdésként, hogy tud-e itt valaki zongorázni?
Pár percen belül törölték, és kaptam egy fenyegető üzenetet, hogy törölnek az oldalról is, ha ilyen kérdést teszek fel.
Tehát a zongorázás itt a gyíkon a "nem normális" kategória,
az meg, hogy horrort néznek kiskorúként, és b . s s z á k a mosógépet meg a macit, az itt a normális kategória?!
2018. márc. 29. 07:34
7/14 anonim válasza:
"Miért van az, hogy egyesek nyugodtan trágárkodhatnak itt, és a rendszer engedi?"
Mert ha szóvá is teszik egyesek, hozzászólásban teszik, nem a megfelelő helyen, vagyis a behajtani tilosra kattintva.
8/14 anonim válasza:
A kérdést már törölték (igen, link birtokában megnyitható), tehát moderálták. Azonnali intézkedés nincs, van hogy órákkal később néz rá valaki, de ezzel például foglalkoztak.
9/14 anonim válasza:
Én jelentettem a kérdést amiről szó van.
#4es vagyok
10/14 A kérdező kommentje:
Engem meg az imént megfenyegettek a moderátorok, hogy kitiltanak, mert szóvá mertem tenni!!
2018. márc. 31. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!