Hová forduljak fix retainer problémával?
Már 6-7 éve, hogy véget ért a rögzített fogszabályzós kezelésem, ami után kaptam fix retainert.
Most az egyik fogamon elengedte a drótot a ragasztás, és nagyon zavaró.
Hová menjek ezzel? Oda, ahol anno csinálták a fogszabályzást? Ahhoz elég sokat kéne utaznom, nem lenne túl ideális...
Vagy elmehetek bármilyen másik (magán) fogászatra, ahol foglalkoznak fogszabályozással?
Nem fognak elküldeni, hogy hát nekik ehhez semmi közük? Illetve mennyibe kerülhet ezt helyrehozni?
Bármelyik fogorvosnál megcsinálják, szerintem mivel már kész van a fogsorod, kb egyenes, így kb sztenderd is a retainer alakja.
Legvégső esetben, ha kell, újra tudják csinálni a röntgent, meg mindent, és csinálni új retainert.
Esetleg, ha vannak feljegyzések, adatok, stb, azt megpróbálhatod kikérni az előző orvostól (szerintem nem nagy kérés, már otthagytál náluk jópár százezret a múltban).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!