Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire fog fájni? hogyan...

Mennyire fog fájni? hogyan üssem el az időt a fogorvosnál? Mit fognak csinálni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 06:29
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Mi azt honnan tudjuk mit fognak csinálni? Van egy asszisztens aki mindig direkt a tűszúrásnál ijesztgeti a pácienst.
2023. jan. 16. 06:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Aki ennyiből kitalálja mit fognak csinálni, az egy jós.
2023. jan. 16. 07:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

De mégis mi? Fogkőleszedés? Tömés? Gyökérkezelés? Húzás? Valamilyen műtét? Pótlás?

Ez a kérdés most pont olyan, mintha azt akarnád tudni, mennyibe fog kerülni neked a szobafestő és mennyi idő alatt fog elkészülni, de azt már nem mondod meg, hogy hány négyzetméterről van szó, milyen állapotú a fal és pontosan mit is kell csinálni.

2023. jan. 16. 08:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi a panasz?
2023. jan. 16. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy mennyire fog fájni, azt nem tudom, mert nem írtad mi a baj, hogy mivel üssed el az időt, arra azt ajánlom amit én szoktam csinálni, rejtvényt fejtek, ez teljesen leköt míg várni kell, hogy mit fognak csinálni szintén nem tudom, ezt neked kell tudnod miért mész oda.
2023. jan. 16. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!