Eldonthetem milyen kezelést akarok a fogorvosnal?
#4 ha pl vki nem tud azonnal százezreket kifizetni, mondhatja hogy most csak egy fogat tömjön be és következő hónapban a másikat…
Nekem vannak nem túl jó tapasztalataim is. Volt aki nem azt csinálta amit előtte mondott. Aztán persze helyrehozni már nem lehetett.
Fogorvosként válaszolok
Bizonyos szintig igen, van beleszólása a betegnek. Például, ha több fogat kell kezelni, akkor én mindig megkérdezem ,hogy mivel folytassuk ma, van-e kérés. Ugyanígy fizetős munka esetén is mindig előre Tiszázzuk, hogy mit és mennyiért fogunk csinálni, és itt is kérheti a beteg, hogy most csak ezzel vagy azzal foglalkozzunk.
Amibe nincs beleszólás: ha előzetesen megbeszélt 30 perces kezelés helyett most egy annál jóval többet igénylőt szeretne. Mindig tudnom kell, hogy mennyi időt hagyjak ki, úgy vannak a betegek is berendelve. Az nem működik, hogy a megbeszélt tömés helyett gyorsan kell mégis a pótlás (aminek előkészítése legyen mondjuk másfél óra).
Amibe szintén nem szoktam belemenni: csak a látványos fogak megcsinálása úgy, hogy a hátulsó fogak között több húzni való is van. Ahol ilyen baktériumtenyészet van, ott a legjobb munka sem fog megállni a szájban és nem éri meg a pénzt az, hogy utána az illető vigye a rossz híremet, mert elöl ugyanúgy alászuvasodtak a fogai, persze azért, mert hátul amúgy mindegyik rossz. Ilyesmibe sem megyek bele, van egy fontossági sorrend és egy szakmai ajánlás, az alapvetően mindent felülbírál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!