Mit takar a góckutatás a fogorvosnál?
A laborom miatt góckutatáson vagyok, a fogorvosnál is voltam. Itt készült egy panorámaröntgen, a doki rámutatott egy fogra (amivel amúgy is van gondom, újra kéne tömni), hogy van egy fekete pötty a gyökér mellett, itt lehet egy góc, és ennyi.
Van egy kis hiányérzetem, a góckutatás tényleg csak ennyit jelent? Kb. egy perc alatt el lett intézve, a magasabb összeget kifizettem, leírást nem kaptam (nem tudom, a góckutatásról nem szoktak-e diagnózist írni a háziorvosnak - mint pl. a nőgyógyász, a fül-orr-gégész)
Köszönöm a segítséget.
Azt hiszem, keresek másik dokit, ha nem jutok előrébb.
Annál a fognál bökött rá a röntgenen a pici foltra, amit amúgy is kezeltetni szerettem volna. Állítólag nem jól lett régen betömve (Öt-hat éves tömés, eddig nem volt vele gond). Annyit mondott, hogy nem biztos, hogy sikerülne, ha újratömné, inkább feltenne koronát (ez két jó fog lecsiszolását jelentené, ami annyira nem tetszik), aztán már a komplett körhídnál tartott (hát, ez sem).
Úgy kellett mindent kihúznom az asszisztenstől, hogy ezek mit jelentenek. Mondtam, hogy mostanában van egy kis feszülés is a hátsó fogak felett is, de ez szóba sem került.
Valszeg szakmailag indokolható, miért ezt javasolta, és gondolom, fárasztó lehet egész nap hülyéknek magyarázni, de elég sok pénzt otthagytam azért, hogy most biztonytalan lehessek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!