Letört ma az első fogam. Mennyibe kerül körzeti fogorvosnál a pótlása ? Ezt hogyan csinálják ? Az ínyben maradt rèszeket kihúzzák, vagy ehhez építenek ? Előfordult ez valakivel közületek ?
Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 23:51
1/16 anonim válasza:
Erre a doki fog tudni válaszolni, hogy menthető vagy újat kell tenni. A fogpótlás minden esetben fizetős.
2/16 anonim válasza:
Elől tört le vagy ez volt az első fogad, amiből letört?
3/16 anonim válasza:
Itt van részletezve, milyen esetben térítik.
4/16 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy fizetős, de a körzeti legalább nem magán, akinek még fizetni kell pluszban.
Teljesen ínyig letört.
Elől tört le a fogam.
2022. dec. 10. 00:09
5/16 A kérdező kommentje:
És nagyon bánt, mert kegyetlen kellemetlen és nem tudom, mit tegyek, nem merek emberek elé kerülni, de dolgozni menni kell. Ti is nagyon szégyenkeznètek ?
2022. dec. 10. 00:10
6/16 anonim válasza:
Nagyon megértelek, nekem a jobb felső 2-es fogamból esett ki egy tömés egyszer, én se mertem emberek köze menni szinte. Szurkolok h találj gyorsan dokit és megfizethető megoldást.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy.
Mégis ez mennyibe kerül majd hozzávetőlegesen ?
És addig mit csináljak ? Menjek dolgozni ? A pénz meg nagyon kell.
Borzalmasan el vagyok keseredve. Csomót sírtam ma
2022. dec. 10. 00:42
8/16 anonim válasza:
Ha ínyig letört először gyökérkezelés. Majd csapos fogmű és korona.
Vagy kihúzza és híd. Esetleg implantátum.
Majd megmondja mi a helyzet.
9/16 A kérdező kommentje:
Implantátum ? Az tuti vagy százezer forint. El sem tudom érni,csak hétfőn,addig ezen görcsölök. Már ünnepek előtt tuti úgysem vállal.
2022. dec. 10. 01:01
10/16 anonim válasza:
Azért tört le mert szuvas volt, vagy valami trauma folytán?
Mert ha amúgy egészséges fog volt, akkor az inyben maradt csonkra érdemes lehet építkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!