Ehhez a panaszhoz milyen fogorvosi beavatkozás kéne?
Adott az első két fogam, a “nyuszi fogak”. Az egyik még nagyon régen kiesett egy esés következtében, a helye ott volt, majd megszűnt a hely, és pontosan mellette van az a kis fog. (A fogak pontos megnevezését bocsánat, de nem tudom)
Esztétikailag hülyén néz ki, hiszen nem egyforma nagyok, de minden fogam egészséges. Milyen módszer van, amit pl “rá lehet húzni” a kisebbre, így a mérete hasonló lesz, mint a mellette lévő egy darab nyuszifognak?
elmész az orvoshoz és megmondja, hogy mit ajánl.
Több mint való híd készítését fog ajánlani.
Fogak nevei: Ebben a sorrendben hátrafelé haladva METSZŐ, KISMETSZŐ, SZEMFOG, KISÖRLŐ majd NAGYÖRLŐ.
Ha a törés után teljesen zárult a helye, akkor sajnos nagyon nehézkes a maradéktalan pótlása. Először is jó lenne tudni hogy maradt e a csontban a fogból valami, milyen a szomszédos fogak állása az íny alatt.
Lehetséges hogy fogszabályzással lehetne ott újra helyet csinálni és utána implantátumot behelyezni de ez évekbe és nagyon sok pénzbe telik, de ez a legjobb megoldás. Aztán valószínűleg héjat is lehetne rakni rá hogy úgy nézzen ki mint egy nagymetsző.
Nekem ugyanez van, csak nekem eleve egy fogam volt a kettő " nyuszi fog " helyett, csíra hiány miatt.
Most fogszabályzóm van, azzal csinálunk helyet a másiknak és oda " beraknak" egy fogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!