Srácok, mennyivel könnyebb csajozni fogszabályozás után, mint amennyire előtte volt szabálytalan fogakkal?
Figyelt kérdés
észrevehető érezhető különbség? Engem általában elég jóképűnek szoktak mondani viszont régebben a fogaim nem voltak szabályosak, nem rosszak voltak egyszerűen csak a "social six" nem volt a helyén, de igazából nem volt vállalhatatlan a helyzet 1 év alatt minden a helyére került. Amióta levették fél éve a fogszabályzót úgy érzem mintha egy világ nyílt volna meg előttem, mindenki sokkal kedvesebb és úgy általánosan közlékenyebb velem főleg a nők. Alapvetően kellemes, ugyanakkor kicsit álságosnak is érzem, mert régen kb leszartak, most meg hirtelen, hogy van egy szép mosolyom rögtön észrevesznek és szóbaállnak velem. Nem hiszem az én esetem egyedi lenne érdekelne, hogy mások, hogy élték ezt meg? 23/f2023. jan. 15. 15:42
1/5 anonim válasza:
Szia! Remélem, szép napod van! Én ízig-vérig lány vagyok, és szerintem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, egy szép mosoly elengedhetetlen. Mondjuk akkor is lehet egy mosoly szép (szerintem), ha nem tökéletes a fogsorod, de ezzel különben sokkal kevesebben értenek egyet. Van esély rá, hogy most vonzóbbnak találnak a nők így.
További szép napot!
2/5 anonim válasza:
Az is segíthet, hogy jobb az önbizalmad a vélt vagy valós javulástól a kinézetedben. Te is lazábban, kedvesebben állhatsz mindenkihez, így ôk is hozzád.
Persze biztos bejön a csajoknak a szép fogsor, olyan igényes kinézete van, olyan benyomást kelthet hozzá képest egy picit kusza fogsor, mintha nem mosnád.
F
3/5 anonim válasza:
A te önbizalmad mennyire nőtt meg a fogszabályozás ellőtti állapotodhoz képest ?
F.
4/5 A kérdező kommentje:
őszintén szólva nem nagyon érzem úgy. Szerintem ez a kezdeti siker is csak látszat volt, sokan megdícsértek, de amióta elmúlt az újdonság varázsa épp úgy leszar mindenki. Úgyhogy ha azért akarod megcsinálni hogy több pumát fugázhass ki, hát kis barátom hagyd péniszbe mert kidobott pénz lesz
2023. jún. 21. 19:28
5/5 A kérdező kommentje:
inkább fogd a lóvét és vegyél belőle luxus prostit
2023. jún. 21. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!