Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályozás kéne, de nem...

Fogszabályozás kéne, de nem merem belevágni?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnyák a fogaim és egy probléma miatt (tömés) fogorvosnál jártam aki azt mondta, hogy muszáj lenne a későbbi problémák elkerülésére. 18 éves vagyok, nemrég költöztem el otthonról, a szüleimmel nem tartom a kapcsolatot, de még szegényebbek is mint én most. testvéreim kicsik, nincs kitől segítséget kérnem. 1.5 millió is lehet a végösszeg én hiába csak szobát bérlek, alig jövök ki a kis pénzemből. Van erre valami B terv? Állami támogatás vagy bármi? Külföld nem megoldás, mert semmi kapcsolatom és zero nyelvtudásom van, valamint minden hónap 0-val zárul (amiért hálás vagyok, sok család van eladósodva nem panaszkodni akarok), de nem mernék kimenni úgy hogy még repjegyre se telik.
2023. jan. 6. 14:23
 1/1 anonim ***** válasza:
36%
Külföldön csak drágább lenne. Nagyon drága a fogszabályzás már 18 év felett és sok kínlódással is jár. Milyen problémákra gondolt a fogorvos? Ha tudod fogselymezni és mosni rendesen, akkor nagy baj nem lehet. Menj félévente fogkőszedésre és csináltasd meg mindig a rossz fogakat.
2023. jan. 6. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!