Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 18 éves kor után egyáltalán...

18 éves kor után egyáltalán nem lehet igénybe venni támogatást fogszabályozásra?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és kisebb balesetet szenvedtem pár hete, aminek következtében fogszabályzóra lenne szükségem. Nappali tagozatos jogviszonyom van, ez sok támogatással kapcsolatban fontos lehet. ÉN IS UTÁNANÉZTEM már a neten, de egyértelmű választ nem kaptam a kérdésemre. (Az tiszta, hogy 18 alatt állami ellátásban ingyenes, de én nem erre vagyok kíváncsi.) Kérem olyan válaszoljon, aki tapasztalatból tud!

2023. jan. 15. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Nincs ilyen.
2023. jan. 15. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
12%
Nem . Vénember vagy már
2023. jan. 15. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

Nem teljesen ingyenes 18 év alatt se, csak az orvosi díjat nem kell fizetni és a készülékre adnak kedvezményt. 18 év felett az orvosi díj mindenképp fizetős lesz, a készülékre pedig igényelhetsz kedvezményt, aminek a mértékét a NEAK közleményben határozza meg. Ehhez viszont szükség van a baleset okán aznap kiállított papírokra: baleseti jegyzőkönyv, fogorvosi látlelet, röntgen.

[link]

2023. jan. 15. 15:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2023. jan. 15. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!