Ez normális dolog? Többi lent...
Figyelt kérdés
Fogászaton jártam, fogkőeltávolítás volt. Az orvos csak az alsó metszőfogaimról szedte le a fogkövet, kb a felét rajta hagyta. Közben végig bent volt a teremben a következő páciens, és végignézte a folyamatot... Mikor véget ért a kezelés azt mondta a doki, hogy a következő alkalomra fogtöméshez kérjek időpontot. Fel is hívtam, az asszisztens vette fel a telefont, mondtam mit szeretnék, erre ő: "há jöjjön be valamikor"... Amikor ismét elmondtam hogy az orvos utasítására kérem az időpontot, olyan hangnemben beszélt velem kb. mintha a se...ből rángatott volna ki. A végén rámcsapta a telefont, pedig én végig udvarias voltam. Most úgy érzem el is ment a kedvem attól hogy oda menjek. Az előző kezelés is megalázó volt, az asszisztens is minősíthetetlen. Ti mennétek ezek után?#fogászat #Asszisztes
2022. dec. 21. 23:30
2/9 anonim válasza:
Szerintem van másik fogorvos a Földön.
3/9 petraa07 válasza:
Fogászaton dolgozom, teljesen megértem, hogy egy ilyen után elment a kedved. Nagyon sajnálom, hogy még mindig történnek ilyesmik. Szerintem nyugodtan keress fel másik orvost aki odafogyel rád és normális. Sajnálom hogy ezt kellett tapasztalod!
5/9 A kérdező kommentje:
Ezek után nem is tudom mit gondoljak. Nem hiszem hogy máshol is behívják a következő pácienst, amikor a váróban is lehet kényelmesen ülve várakozni. Ott álltak felettem. A másik hogy ha egy időpontot nem tudnak kiadni, akkor mit várnak a betegektől? Furcsa az egész. Holnap új orvoshoz megyek, most aggódok picit, de remélem kellemesebb lesz.
2022. dec. 22. 14:40
6/9 anonim válasza:
Gondolom állami fogászat volt. Én többek közt ezért is megyek magánba. A swiss clinicnél a fogászat is eléggé jó, én oda fogok menni, online is tudsz időpontot foglalni és előre is ki tudod fizetni. Urológián már voltam így, a következő a fogászat lesz.
7/9 A kérdező kommentje:
Megnézem őket, ha holnap gond lesz. Köszönöm 🙂
2022. dec. 22. 16:27
8/9 anonim válasza:
Már bocsánat, de mi az, hogy a következő páciens végigasszisztálja a te kezelésed??
Orvosi titoktartás is van a világon, senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen problémával ülsz a székben.
Tuti nem mennék vissza.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az. Viszont mivel hamar túl akartam esni a dolgon inkább hagytam az egészet. Az utolsó csepp a durva asszisztens volt. Amúgy is elég rosszul érzem magam az orvosoknál. Eddig a fogászattal semmi gondom nem volt, de elment az orvosunk akit nagyon szerettem. Első kezelés volt ennél az orvosnál, és az utolsó.
2022. dec. 22. 16:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!