Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 4 éves kislányomnak fáj a...

4 éves kislányomnak fáj a foga. Fogorvoshoz csak hétfőn tudom elvinni. Mivel segithetnék neki addig is?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Olyan nincs, hogy ha fáj egy gyereknek a foga, akkor csak hétfön fogadják!!! Sürgösségi ellátás még hét végén is van.
2010. szept. 24. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Maximum fájdalom csillapítót adhatsz, mint Nurofen vagy Panadol szirup, de ez nem jó hosszútávon. Az én kisfiamnak (szintén négy éves)múlt szombaton délután fájdult meg a foga. Nálunk, csak délelőtt van fogorvosi ügyelet így kénytelenek voltunk várni. Nekem volt Cataflam cseppem, de mindegy volt végig sírta az éjszakát. Reggelre nagyon nagyon bedagadt az arca. Vasárnap kicsit megfúrták neki, hogy megkönnyebbüljön, de addigra már láza is volt. Tény, hogy már nem nagyon fájt neki utána, de még nem vagyunk túl rajta. Bizony hétfőn is még negyven fokos láza volt. Hétfőn kapott rá antibiotikumot, és naponta járunk a szájsebészetre tisztíttatni. Nem megijeszteni akarlak, de ha van lehetőséged, akkor azonnal vidd fogorvoshoz!
2010. szept. 24. 11:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
2010. szept. 24. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se várjatok, még a vidd fogorvoshoz, mert anélkül szegény nagyon fog szenvedni, bármit is adsz neki. Pénteken még sok fogorvos rendel, ha esetleg lyukas a foga, az is megszünteti a fájdalmát, ha kitisztogatják neki, aztán a gyerekfogorvos majd befejezi a töméssel.
2010. szept. 24. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!