A gyulladt fogat is kihúzzák?
Néhány napja fáj a fogam.Flektort ittam és időpontot kértem a fogorvostól.Hétfőn tud fogadni.Ma reggel észrevettem,hogy duzzadt az arcom és az ínyem is meg van dagadva,elég rendesen,van rajta egy pattanásszerű fehér hólyag is.Vajon mire számíthatok a fogorvosnál?Így is kihúzza a fogamat,hogy körülötte duzzadt az ínyem?(a fogam fele hiányzik)Tényleg nem hat ilyenkor az érzéstelenítő,amit a doki ad foghúzásnál?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia nekem már volt begyulladva+bedagadva az inyem nekem adott injekciót bár 3n kettőt kértem,mert iszonyatosan féltem(le volt törve oldalt a fogam)
semmit se 3reztem,aztán a vég3n mondták hogy csak 1-t kaptam de mondom semmit nem éreztem:)
na most viszont rohadtúl félek most iszonyuan fáj,gyulladva vanbe van dagadva nagyon . ha tehetn3m kihuzatnám(lehet meg lehet menteni ) h ad rá gUlladás csökkentôt..
Ma megyek 8kör a fogorvoshoz drukkoljatok:)
rem segit mert már hetek óta szenvedek vele,2napja be van dagadva az arcom sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!