Ma kihúzzák valszeg a a felső bal hátsó fogamat. Félek fájni ugye nem fog?
Figyelt kérdés
Szerintünk fogbélgyulladás lehet.Mert iszonyatosan fáj, de ilyen hullámzóan.Ilyen nagy fájdalamt ég nem nagyon érzetem,szóval mindenképp kivetetjük nem akarok még többet szenvedni a gyökértöméssel nagyon rossz élményeim vannak azzal kapcsolatba(egyébként rendszeresen naponta 3*mosom a fogam,meg szávizezek is szóval alapjároaton ilyen fosok a fogaim..) Nagyon fog fájni??2011. szept. 20. 16:17
1/9 A kérdező kommentje:
-azzal kapcsolatba
2011. szept. 20. 16:18
2/9 anonim válasza:
Kapsz Lidocain sprayt, így még az injekciót is alig fogod érezni. Utána fájni fog, ahogy megy el az érzéstelenítő hatása, de kérd meg az orvost, hogy írjon fel fájdalomcsillapítót neked, és megleszel.
4/9 A kérdező kommentje:
???
2011. szept. 20. 16:35
5/9 anonim válasza:
Ha jól elérzéstelenítik akkor a húzás nem fáj, csak nyomó érzéseket érzel, ha kiáll a zsibbadás akkor egy ideig fáj a helye, de kérd, hogy írjon fel fájdalomcsillapítót.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát gyerekek 4 érzéstelenítőt kaptam de azt
hittem besz-rok.....Sírtam már a fájdalomtól.Három gyökere volt nagyon hosszú és mindegyik gyökér szétállt.Ráadásul még beisvolt gyulladsva a fogam.Hát ilyen fájdalmat még az ellenségemnek se kívánok..Iszonyat.
2011. szept. 21. 12:59
7/9 anonim válasza:
Sajnos, ha nagyon gyulladt a fog, akkor sokszor nem hat az érzéstelenítő, de ilyenkor előtte szoktak adni antibiotikumot. Jobbulást és pihenj sokat.
8/9 anonim válasza:
Hánykor akarják kihúzni, ha már délután négy óra van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!