Félek elmenni a paradontológiára. Mert nem tudom, mi fog ott történni. Esetleg valaki járt már ott? Fájdalmas dolgokat művelnek ott?
Figyelt kérdés
A Szentkirályiba kaptam beutalót, de több esetben nem mentem el. És azon agyalok, hogy nem is fogok. A fogászattól is rettegek mindig. És még a sima fogkőeltávolítástól is parázok. Az orvos valami olyasmit mondott, hogy íny alóli fogkőeltávolítás. Hát ez már magában nem hangzik jól. Vannak esetleg tapasztalatok?2022. márc. 16. 14:36
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, miért teszel úgy, mintha te tennél bárkinek is szívességet azzal, hogy odamész. Ne menj. A te bajod, nem a fogorvosnak fontos. Nem te vagy az első és nem is az utolsó, aki így viselkedik, egy biztos, szerencsénk van, hogy nem ukránoknak születtünk, mert ezzel a férfiállománnyal most nézhetnénk, már az első percben megnyerték volna az oroszok.
12/12 anonim válasza:
Ha lehetek cinikus, legalább a fogtechnikusok a jövőben se fognak éhen halni, mivel fog pörögni a fogpótlás business.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!