Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ezekre a fogakra mi lenne a...

Ezekre a fogakra mi lenne a megoldás? mit gondoltok? komoly.. Diagnózisod micsoda?

Figyelt kérdés

én szeretnék elmenni a fogorvoshoz, de úgy, hogy csak az alsót csinálja meg, ahol kiesett a tömés

arról mit gondoltok, megoldható?

ha a felső fogakat meglátja (amit ő elbszott) akkor remélem nem akarja elkezdeni azokat is piszkálni

egyébként mi lenne a diagnózisod a képeket megnézve?

alsó fog, ahonnan a tömés kiesett:

[link]

[link]

felső:

[link]

[link]

[link]

2022. febr. 12. 15:05
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, borzasztoan megfogod banni, hogy nem leptel idoben.

En a helyedben nem sajnalnam a fogaimra a penzt.

Az a baj, hogy ez nem olyan mint a hah, hogy ha kihullik, kihullik, szevasz.

A fogak tipikusan gocpontta alakulhatnak, azt most nem reszletezem milyen problemakat jelent ez, olvass utana, ha van kedved,

Arrol nem is beszelve, hogy a parodnak(mar ha van egyaltalan), milyen erzes lehet egy ilyen emberrel pl. csokoloznia.

Borzasztoan igenytelen hozzaallas, ez a “megvarom amig kihullik magatol”.

Ha meg most sajnalod a kezelesre a penzt, kesobb akar 10-szer annyit nem fogsz sajnalni?

2022. febr. 15. 19:21
 32/44 anonim ***** válasza:
* hah —> haj
2022. febr. 15. 19:22
 33/44 A kérdező kommentje:

á, attól ne félj, elég ha szebb vagyok az ördögtől

"Arrol nem is beszelve, hogy a parodnak(mar ha van egyaltalan), milyen erzes lehet egy ilyen emberrel pl. csokoloznia."

Ugyanolyan. Hacsak nem a nyelvem helyett a fogamat szopkodja.

"Ha meg most sajnalod a kezelesre a penzt, kesobb akar 10-szer annyit nem fogsz sajnalni?"

Honnan veszed, hogy drágább lesz?

Már eldöntöttem, 2 héten belül kérek időpontot. De nem hiszem, hogy a helyi fogorvosok csodát tudnának tenni...

Mért, szerinted mit tudnának csinálni?

Betömni ekkora lyukakat belehet egyáltalán?

2022. febr. 15. 21:29
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

“ Honnan veszed, hogy drágább lesz?”

Le lett irva mar egy par valaszban, de ismered a mondast, akinek ennyi esze van, az meg is erdemli:)

Tovabbi sok sikert :)

2022. febr. 16. 09:34
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a 34-es válaszoló által említett észkérdéshez csak szomorúan bólogatni tudok, ő leírta a lényeget.

És hozzátéve: kedves kérdező! Hozzá (valószínűleg) nem értő, idegen emberektől kérsz diagnózist és véleményt, miközben a fogorvosod, és az itt megnyilvánuló hozzáértő személy(ek) véleményét csak pocskondiázod, leugatod őket. Nyilvánvaló, hogy csak fogorvosokat fikázó közönséget, sajnálatot és hozzád hasonlóan mindenki mást hibáztató embereket vártál a kérdésed alá. Ez nem sikerült, most meg hisztizel már napok óta, mint egy óvodás.

Javaslatom: emeld fel a segged, mint egy felnőtt ember, és menj el arra a kib@szott fogászatra, amíg még vannak fogaid.

(Bár szerintem te tipikusan az az ember vagy, aki megéri a 80-at, és a fotelből fel nem állva, botját lengetve szidja majd a fiatalságot, rendszert, zenét, öltözködést, és mindent, amit csak észlel, gondolván magadról, hogy ő egész életében kilógott a sorból, mert tökéletes volt. Ugyanis már most ilyen vagy.)

2022. febr. 19. 19:00
 36/44 A kérdező kommentje:

azért kérdeztem, hogy mit tud vele csinálni? a fölsőkkel?

a semmin kívül

meg azon kívül, hogy kihúzza

erre 4 oldalon nem kaptam választ

2022. febr. 20. 17:13
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

A 13-as válaszolt (nem én voltam):

"Erről nyugodtan kérdezd a fogorvosodat, amikor ott leszel. El fogja mondani, hogy mik a lehetőségek.

A képek nem túl profik (nem is elvárható), egy diagnózishoz leszárítva, megfelelő fénynél, élőben kellene látni és műszerrel megvizsgálni őket. Ez csak fogorvosi székben lehetséges."

2022. febr. 20. 18:08
 38/44 anonim ***** válasza:

“ azért kérdeztem, hogy mit tud vele csinálni? a fölsőkkel?

a semmin kívül

meg azon kívül, hogy kihúzza

erre 4 oldalon nem kaptam választ”

De kaptal ta valaszt, de akkor leirom meg egyszer.

Vagy kihuzza, es meg lesz eselyed potoltatni.

Vagy kihuzza, de mar csontpotlas is szukseges lesz.

Valoszinu ez a 2 opcio jatszik.

Ennel tobbet akkor tehettel volna, ha elobb mesz el.

Ja, de ha elobb mentel volna, akkor is csak elcs*szte volna, allitasod szerint, szoval ja…

Meg varj vele egy jo par honapot/evet, legalabb egy jo kis gocpont is kialakulhat belole…

2022. febr. 21. 17:43
 39/44 A kérdező kommentje:

"Vagy kihuzza, es meg lesz eselyed potoltatni.

Vagy kihuzza, de mar csontpotlas is szukseges lesz."

Mi a különbség a 2 között?

Mi az, hogy csontpótlás?

2022. febr. 21. 21:17
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

“ Mi az, hogy csontpótlás?”

😀 legkozelebb edukald magad, vagy legalabb olvass utana a dolgoknak, mielott sz*rsz bele mindenbe, es arra varsz, hogy maguktol kipotyogjanak a fogaid….

De a kedvedert linkelek neked:

[link]

2022. febr. 22. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!