Ezekre a fogakra mi lenne a megoldás? mit gondoltok? komoly.. Diagnózisod micsoda?
én szeretnék elmenni a fogorvoshoz, de úgy, hogy csak az alsót csinálja meg, ahol kiesett a tömés
arról mit gondoltok, megoldható?
ha a felső fogakat meglátja (amit ő elbszott) akkor remélem nem akarja elkezdeni azokat is piszkálni
egyébként mi lenne a diagnózisod a képeket megnézve?
alsó fog, ahonnan a tömés kiesett:
felső:
egyébként mérget veszek rá, hogy te is fogorvos vagy, és kéz kezet most alapon neked ez alapjáraton a kommunikációd...
illetve amikor te bszod el, azt is haláli nyugalommal kimagyarázod, már magadnak is bemagyarázod, így még véletlenül sem érzed még kellemetlenül sem magad...
"csinálsz belőle még rosszabbat, arra is ennyit mondasz, hát alapból rossz fogakkal jöt oda"
csak benned nincsen meg a logika szikrája sem.
ezért ezt így most nehéz neked elmagyarázni, hogy nem látsz alapvető összefüggést
"Száz szónak is egy a vége: rohadnak a fogaid mert szartál bele, zsidó vagy megcsináltatni és várod a csodát."
mit értesz megcsináltatás alatt, ez a fő kérdés
"szartál bele, zsidó"
egyik sem korrekt... pontosan minden alkalommal visszamentem, amikor rossz volt
állami fogászatba mentem, ott alap dolgok ingyenes
Na most akkor én egy jövőlátó, múltlátó fogorvos, dr. Gandalf vagyok, csak mert neked nem tetszenek a válaszaim, és kettőnk közül én nem értek alapvető dolgokat? XD
Oké. Köszönöm a beszélgetést, megyek is elbaszni még pár fogat a retkes fúrómmal! :D
Kedves Kérdező, igaza van a hozzáértő válaszadónak, még ha nem is ezt akartad hallani. Ugyanazt akartam leírni, amit ő, de ő már megtette helyettem.
Még annyi, hogy a fúrója tiszta, az asszisztense minden esetben gondoskodik róla, illetve OEP-szerződött rendelőben rohadtul nem éri meg fogat húzni, mert a fogót lecsomagolni és sterilizálni majdnem többe kerül, mint amennyi pénzt kap utána, tehát nyugi, nem fogja csak azért kihúzni a fogaidat, hogy felvegye azok után is azt a hatalmas lóvét. Anyagiaktól függetlenül is azt mondom neked, hogy fogorvos csak akkor távolít el fogat, ha annak valódi indikációja van.
És kérlek több tiszteletet mutass a fogorvosok felé, elvégre egyiket sem a seggedből rángattad ki.
na olyan is volt
és a fölső fogakkal szerintetek mit lehet csinálni?
már nincsen gyökere a 2-nek egymás előtt-mögött és már vékony a faluk, annyira el vannak csiszolva, annyit kiszedett a közepéből az ürge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!