Ezekre a fogakra mi lenne a megoldás? mit gondoltok? komoly.. Diagnózisod micsoda?
én szeretnék elmenni a fogorvoshoz, de úgy, hogy csak az alsót csinálja meg, ahol kiesett a tömés
arról mit gondoltok, megoldható?
ha a felső fogakat meglátja (amit ő elbszott) akkor remélem nem akarja elkezdeni azokat is piszkálni
egyébként mi lenne a diagnózisod a képeket megnézve?
alsó fog, ahonnan a tömés kiesett:
felső:
ájájájájájjjj
elmegyek a fogászhoz és megcsináljuk alul a kistömést
a fentivel mit lehetne kezdeni?
szerintem nem olyan betonbiztosan vannak már bent a helyükön
mért pont magánba 400 ezerért?
az állami nem jó?
Erről nyugodtan kérdezd a fogorvosodat, amikor ott leszel. El fogja mondani, hogy mik a lehetőségek.
A képek nem túl profik (nem is elvárható), egy diagnózishoz leszárítva, megfelelő fénynél, élőben kellene látni és műszerrel megvizsgálni őket. Ez csak fogorvosi székben lehetséges.
pontosan az a probléma, hogy a 2 helyi fogorvos egy igazi istenbarma
szerinted mitől néznek ki így? hát attól, hogy folyamatosan begyulladtak a fogak a retek kezelésüktől, tömések hullanak ki, stb
eddig bármikor hozzányúltak, jobb nem lett
na ezért fél az ember a fogorvostól, mert idióták, de nagyon, nem egy kis fúrástól...
Nem lett volna szükséged se retek, se nem retek kezelésre, ha egészségesek lettek volna a fogaid. Magától nem gyullad be. Az alapvető probléma valószínűleg a nem megfelelő tisztítás volt. Ne vedd személyeskedésnek, a skandináv országokat leszámítva az egész világon gyenge a fogászati prevenció, ami a helyes fogtisztítás megtanításával kezdődik.
Összegezve: rosszul mostad, probléma lett. Nem a link orvosok rontották el az egészséges fogaidat, maximum hosszútávon nem megfelelően hozták helyre.
itt nem a prevencióról van szó, hanem a nagyon rossz minőségű ellátásról
kérlek ne keverd a havat a mikulással, és nem is releváns a kommented, ez az egész most nem tudom hogy jön ide, azért köszönjük
"Magától nem gyullad be"
Milyen igazad van. Még jó, hogy leírtam, hogy a kezelésük után gyulladt be, nem 1x
Azt írtam le, hogy nem egészséges fogakat csesztek el a szádban, hanem már rossz fogakkal mentél oda, és elmondtam, hogy miért voltak rosszak. Ezen nem tudom, mit nem értesz.
"szerinted mitől néznek ki így? hát attól, hogy folyamatosan begyulladtak a fogak a retek kezelésüktől" Erre válaszoltam.
"Ezen nem tudom, mit nem értesz."
Már bocs, de elég értetlen vagy, én értem a dolgokat.
"Azt írtam le, hogy nem egészséges fogakat csesztek el a szádban, hanem már rossz fogakkal mentél oda"
Így van, rossz fogakkal mentem oda. Amit megfúrtak, és kezdődött az állandó visszajárkálás, huzavona, folyamatos gyulladások, tömés kiesések. Valszeg nem is jól van a furójuk lefertőtlenítve, vagy nem tudom.
"és elmondtam, hogy miért voltak rosszak"
De nagyra vagy magaddal. Mi vagy te, Gandalf? Jövőlátó vagy múltlátó?
Én meg leírtam, hogy rossz fogakkal mentem oda, de a rosszból csináltak még rosszabbat, és nem megfelelően lett ellátva, hiszen ha úgy lett volna, nem csinálnak nagyobb bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!