Miért csak időszakosan kell fogszabályzó gumit használni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég azt mondta a fogorvosom, hogy most egy ideig csak este rakjam be a gumit.
Én úgy tudtam, hogy naponta minimum 22 órát kell hordani vagy semmit sem ér és minden visszaáll az eredeti állapotára.
Nyilván ő ért hozzá jobban, csak érdekelne, hogy ez miért van így. Mások is jöttek volna utánam, szóval gondoltam nem kérdezgetek ott, hanem megyek.
2022. jan. 19. 14:53
1/2 anonim válasza:
A fogszabályzós kezelések nagyon egyénre szabottak, ezért erre a saját kezelőorvosodon kívül még egy másik fogszabályzós fogorvos sem tudna konkrét választ adni. Ha nagyon sűrű a rendelése, akkor érdemes a kérdéseiddel kezdeni még azelőtt, hogy beülsz a székbe és akkor amíg téged kezel, tud válaszolni is.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben köszi, 6 hét múlva akkor megkérdezem majd
2022. jan. 19. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!