Mennyibe kerül a fogszabályozás? Akkor is megcsinálják ha csak felülre kérem és van egy foghiány?
A fogaim rendben lennének de az egyik, a bal felső 3. Előre áll, és a jobb felső 5. fogam húzták. Szeretnék fogszabályzót, de még tanulok nincs sok pénzem, ( elmúltam 18) és mindenkitől azt hallom hogy fél millió kb. Most az nem mindegy, hogy kiszámolták, hogy 1-2 èv alatt annyi volt a havi állításokkal meg az utókezeléssel. Kapából viszont ha 150–200 ezer akkor annyit össze tudok spórolni, milliomos viszont nem vagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Altalaban nem kerheted csak felulre, mert az ugy nem mukodik, de persze orvos donti el, ahogy a keszulek tipusat is o tudja majd megmondani. 150 ezer forint/ fogivtol kezdodik, keszulektol fugg,de nem csak ez a koltseg van, kell rontgen, mintavetel, esetleg fogtomes/huzas, fogkoleszedes, mert csak ugy rakjak fel, ha rendben vannak fogaid.
4-6 hetente az allitasok is penzbe kerulnek, 5-15 ezer forint kozott valahol. Majd ha levettek, kell ejszakai fogszabalyzo altalaban, ez is penz. Sajnos nem jossz ki belole 200 ezerbol, ez lehetetlen.
Sokat ér az iskolaorvossal...
Kérdező, googlebe beírod, hogy fogszabályozás, és ott kidobja a hozzád közeleső helyeket, felmész, megnézed mennyiért állítanak, teszik fel stb.
Gyorsan lenulláztatok, pedig a legtöbb fogászaton kérik az iskolafogász véleményét, javaslatát. Tudom, mert végigcsináltam.
Sok szerencsét.
Elmúlt 18, valószínűleg egyetemista lehet már, ott meg nem igazán van fogászat tudtommal.
Magánorvos szerinted majd az iskolai sztks véleményével foglalkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!