Szeretném megcsináltatni a felső fogsoromat, de túl késő már?! Fogtechnikus, jó fogorvos?
Sziasztok!
Szeretném megcsináltatni a felső fogsoromat, de félek hogy túl késő már.
Gyerekkoromban történt egy balesetem, aminek következtében a felső fogsoromban elől kitörtek a tejfogaim, majd a felnőtt fogaim,a középső és oldalsó metszőfogak elég csúnyán, rendezetlenül nőttek, szüleim nem adtak pénzt a fogszabályzásra sajnos, nekem pedig csak mostanra lett rá elegendő. Voltam egy fogorvosnál, ő azt mondta, már túl késő ennyi idősen, és nem lehet mit tenni vele.
Szeretném a segítségeteket kérni, hátha tud valamelykőtök ajánlani fogtechnikust vagy orvost, vagy bárkit,aki ilyennel foglalkozik! Esetleg,ha valakivel hasonló történt, jó lenne,ha megosztaná!
Sajnos nem csak esztétikailag kifogásolható, de az oldalsó metszőfogaim gyakran fel is sértik az alsó ajkam.
Nagyon köszönök minden választ, előre is!
23/L
De jó! Nagyon köszönöm a válaszokat! Akkor van remény, csak keresnem kell egy jó orvost, fogtechnikust.
Vácon élek. Szívesen fogadok ajánlásokat, hogy kihez menjek.
Igen, azt mondta, akinél voltam, hogy mivel már megállt a fejlődés, ezért nem lehet, nem lenne eredményes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!