Mennyibe kerül a fogszabályozás? Akkor is megcsinálják ha csak felülre kérem és van egy foghiány?
Figyelt kérdés
A fogaim rendben lennének de az egyik, a bal felső 3. Előre áll, és a jobb felső 5. fogam húzták. Szeretnék fogszabályzót, de még tanulok nincs sok pénzem, ( elmúltam 18) és mindenkitől azt hallom hogy fél millió kb. Most az nem mindegy, hogy kiszámolták, hogy 1-2 èv alatt annyi volt a havi állításokkal meg az utókezeléssel. Kapából viszont ha 150–200 ezer akkor annyit össze tudok spórolni, milliomos viszont nem vagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2022. jan. 12. 14:53
11/11 anonim válasza:
Szerintem időpontot kellene kérned egy konzultációra és minden kérdésre választ adnak. De szerintem nem lehet csak úgy válogatni, hogy te mit szeretnél. Nekem a doki meg is mondta, hogy fém fogszabályzó kell és el is fogadtam, amit mondott. Miután megnézni utána tudná Még mondani, hogy neked mi lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!