Reális, hogy magán fogszabályzó szakorvos 1 hónap múlvára tud csak időpontot adni?
1 honap? Akkor meg szerencsed van! Igen, meg maganrendelesen is realis. Allamin meg kb mire eljutsz az elso konzultacioig, az 6 honap minimum :D
De biztos ez is helytol fugg es lehet talalni olyat, aki napok mulvara ad idopontot, barmi lehet.
Igen reális, én magán helyen 2 hónapra kaptam az elején. Sőt, annyira sokan vannak náluk, hogy a soron következő állításra is pl azt mondta a doki, hogy 1 hónap múlva kellene visszamenni, de az asszisztens csak 7 héttel későbbre adott időpontot.
Igaz, engem is bosszantanak ezek.
Igen teljesen normális . Államin vagy 6 hónap minimum szerintem.
Nekem úgy lett nyáron 1 hónap magán dokinál , hogy családunk régi barátja a doki és így egy kevés protekcióval sikerült időpontot szerezni mivel alap esetben nála 2 hónappal későbbre lett volna időpont .
Állitásra úgy vannak az időpontok , hogy az idei évre előre meg kaptuk az időpontokat , de így is elő fordul , hogy tolódik pár nappal ide-oda
Nekem Tatán (magán) egy hónapon belül lezajlott minden. November elején mentem konzultációra következő héten talán mintavétel, 30.-án pedig felkerült a fogszabàlyzó is. Persze előtte levő időszakban már megvolt minden, bölcsességfogak eltávolítása, tömèsek..
De lehet ez a ritkább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!