Milyen ételeket ajánlanátok fogszabályzó, és harapásemelő mellé?
Figyelt kérdés
Tehát a probléma, hogy a két fogsorom nem ér össze rendesen, ezért rágni nem nagyon tudok. Milyen ételeket javasolnátok, amit nem kell megrágni, nem ragad bele a fogszabályzóba túlságosan, és azért laktató is?2022. jan. 13. 09:24
1/4 anonim válasza:
Ha nem eszel rendesen, ki fognak hullni! Pépesen nem élhetsz. Ne szárazra főtt/sült szálas húsokat és műzlit, zabot egyél, mint a lovak! Minden mást ehetsz és kell is enned, hogy a rágóizmaid ne sorvadjanak el!
Keresztharapás okozta állkapocs gyulladásos fájdalom esetén pl. halrudacska krumplipürével, pipi rizzsel tejszínesen, krémlevesek (én bedaráltam a kevés lével főtt zöldséglevest húsostul, soha nem ettem ilyen finomat)..
2/4 anonim válasza:
Muffint is csináltam zöldségekkel és sajttal, így nem volt az a szar száraz! Tejet is ihatod nyugodtan, most jól jön, csak ki kell mosni a szád! Fasírt jellegű puffancsok mindenből, rakott krumpli virslivel.. tojás fasírtnak, édesburgonya sajttal sütve.. Ehetsz mindent, csak ne keményet, nagyon csócsálóst válassz!
3/4 anonim válasza:
Mondjuk ha valami kényszeres zabevő öko-bio vagy, akkor most zablisztet vagy törtet használj, ne szemes zabot, így azt sem kell mellőznöd! :)
4/4 anonim válasza:
Pár nap és tudsz enni mindent. Nekem 4 harapásemelőm van, de tényleg meg lehet szokni. Egyedül a spagettivel gyűlt meg a bajom, nem érzem, hogy mikor rágom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!