Kis van olyan,aki fél a fogorvostól?
Én nagyon félek a gyerekkori, iskolafogászati rossz emlékek miatt.
Találtam egy nagyon jó és kedves orvost. Ő volt az első, akitől nem féltem. De ő most nyugdíjba ment. Most megint rettegek, hogy új orvoshoz kell mennem.
Én nem félek mert egy ideje ismerem,új suli,új fogászat ugyan,de ha a régihez mentem az már nem a sulihoz tartozott,tehát inkább fizettem.
A sulimnak 2 nyanya volt a fogorvosa,ha szép fogad volt akkor is vérzett a szád.
"Csak megnézték"
Na mondom tkrdj vissza földet művelni,emberek egészségével ne játsz,mert annyi eszed nincs hogy fogorvosi rendelőbe ne lobotómia eszközöket hozz.
Hàt ja,gondolhatod...
3502819 évesek,de értik a dolgukat.
Nem csak én,1000 vagy kilencszáz valamennyi diák járt ahova én jártam,egyik sem szerette.
Az én ex fogorvosom...
Volt egy másik kolleganője anno.
Mindkettőt imádtam,megnyugtatott,ha kérdeztem elmondta hogy mizu,stb.
Már nem féltem,tudtam mi lesz.
Jó,egy picit igen,de lóf ahhoz képest amit ti éreztek.
Új kolleganője lett,tök cuki.
A csaj 40-nél tán több,a kolleganője 20 lehet.
A régi kollegája szintén tán 40 fele lehet.
De mind a háromba szerelmes lettem,nem érdekel hogy 40...
:D
Amúgy ha képes volt megnyugtatni,mikor halálfélelemben voltam ilyen helyzetben...
Tuti jólelkű lehet.
Nekem pont a bárányszívű kis nyugodtak az eseteim.
Hoppá,bocsesz. Xd
Köszi !Én is 30on felül vagyok,de ha fogorvoshoz megyek szó szerint már éjjel is alig alszom...
Nekem is volt egy jó fogorvosom,de külföldre költözött ,azóta pedig hiába járok olyan helyre ahol szépen megcsinálják,mégis mindig nagyon félek
Nekem a félelmem ma alábbhagyott.
Nagyjából a kérdés kiírásának időpontjában húzták ma a fogamat (szájsebészet.)
Kedves, fiatal doktornő volt - nagyon megnyugtató kisugárzással. Elmondta, mire számíthatok.
(A véső látványától rendesen megijedtem, meg a zöld színű műtőslepedőtől. De egyáltalán nem volt annyira véres élmény.)
Szerencsére nem darabokban, hanem egyben sikerült eltávolítani a régóta gennyes, gyulladt fogamat. Ezután a fejem is megkönnyebbült.
Egy másik fogorvosnővel is nagyon jó fogászati élményem volt az idén nyáron-ősszel. Fájdalom nélkül kezelt, nagyon vigyázott rám, óvatosan bánt velem. Ő is fiatal, pályakezdő.
Ui: hosszú idő óta először voltak ilyen jó élményeim. (Édesanyámnak úgy húzták ki legutóbb, hogy a későbbiekben a halálához is vezetett...) Tehát ezért is rettegtem annyira. De most már vége!
7-es: Ugyan én is assisztens vagyok, de nem én vagyok a 3-as.
Akármilyen furcsa is ezt hallani, de ez valóban nagyon sokszor így van. Rengetegszer hallottam már pályakezdő fogorvostól pánikolva kérdezni, hogy most akkor mit csináljon, gyökérkezelje? És azt hogyan? Mi van a röntgenen? Ha meg neki kell a fogót megkeresnie, örülhetek ha az alsót nem keveri össze a felsővel. Nyilván csóri fogorvos is elkezdi valahol, de ha én az első munkanapomon nem a megfelelő eszközt adom, azonnal ajtót mutattak volna. Konkrétan a gyakorlatom első napján kemény leb*szást kaptam érte.
És ezzel nem a fogorvosokat akarom minősíteni, nem ők tehetnek róla hogy a legtöbb egyetemen kritikán aluli a gyakorlati oktatás.
A kérdésre válaszolva pedig: a székben ülve minden fogorvos, asszisztens ugyanúgy fél. A különbség csak annyi, hogy mi pontosan tudjuk hogy ha halogatjuk a fogászatot, vagy hanyagoljuk a fogápolást, akkor lesz igazán okunk a félelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!