Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ki fél a fogorvostol? Miért?

Ki fél a fogorvostol? Miért?

Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 22:57
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Mindegyik orvostól félek kb, nem maga a fehér köpeny miatt, hanem azért, mert ha ott vagy, akkor már bajban vagy. Tekintve, hogy nem szórakozásból jár az ember orvoshoz.
2021. okt. 2. 23:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Én csak a fogorvostol,a nőgyógyásztól na meg az urológus től fel a többitől nem. Még az injekciotol.
2021. okt. 2. 23:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi és kisebb koromban féltem a fogorvostól. Sosem azért mentem, mert kellemes, nem akartam, hogy nyúlkáljon, amiről tudtam, hogy fájni fog.

Mára, ha gondom van, félelem nélkül megyek a dokihoz. Szerencsére ritkán fordulok meg nála, de amikor igen, mint legutóbb néhány éve a gyökérkezelés miatt, attól sem kaptam infarktust, hogy végül három érzéstelenítőt adott be, ugyanis az első kettő nem hatott. Az elsőnél se éreztem a szurit, olyan profin csinálta a doki, pedig a levegővétel is cseszettül fájt. Előtte lévő fogdokiknál sosem adtak injekciót, mégis paráztam, mert nem volt fájdalommentes - kinéztem volna belőlük, hogy a szememet szúrják ki az ínyem helyett. A mostani dokihoz is először félve mentem, dacára, hogy apukám sok jót mondott róla, amikor ő ment hozzá. Szerencsére kellemes csalódás volt.

2021. okt. 2. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Én nagyon. Talán azért mert vannak róla rossz emlékeim
2021. okt. 2. 23:17
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Én pár éve, amióta a halálomért imádkoztam a székben ülve, majd hétről hétre újra megkínoztak.

Előtte már mindig az első alig észrevehető problémával rohantam...

2021. okt. 2. 23:19
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Semmilyen orvostól nem félek. Idöben kell menni és rendszeresen felülvizsgálatra, vagy megelözö vizsgálatra. Ha a fogad fáj, akkor már késö a dokihoz menni; nem csodálom, ha félsz töle.
2021. okt. 6. 12:55
 7/10 A kérdező kommentje:

6

Hát ha nem fájnak akkor nem is mennék .

Miért menjek ha nincs panaszom?

Én csak akkor megyek bármilyen orvoshoz ha van panaszom.

2021. okt. 6. 18:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
De, hát pont ezt javasoltam, hogy MEGELÖZÖ- és KONTROLLvizsgálatokra kell menni. Megelözö azt jelenti, hogy elöbb megyek, minhogy fájna. Ès itt nem pl. a veseköe gondoltam, hanmem éppen a fogorvosra.
2021. okt. 7. 03:56
 9/10 Laylah ***** válasza:
74%
Alapvetően félek az összes orvostól, nem is megyek, ha nem muszáj. Viszont találtam egy olyan fogorvost, aki nagyon ügyes, tőle már nem félek egyáltalán.
2021. okt. 21. 16:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is pont úgy vagyok mint a #9
2021. okt. 21. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!