Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mióta kell védettségi igazolás...

Mióta kell védettségi igazolás ahhoz, hogy a fogászaton ellássanak?

Figyelt kérdés

18 hetes terhes vagyok, és ahová tartozom, azt mondták csak SOS-ben látnak el....

Vagy pedig ha azt akarom, hogy kezeljenek, minden egyes alkalommal vigyek pcr tesztet...

Erre én vissza kérdeztem, hogy erre mégis kinek van pénze ?

Annyi volt a válasz, hogy ezt nem ők találták ki...

2021. nov. 10. 18:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
55%
De ha ő nem akarja nem kell. Ezt kell fel tudni fogni mindenki csökevényes fejével. A maradék 3 millió ember talán azért nem oltatta be magát, mert nem tudják lesz-e maradandó mellék hatása, netán tartós egészség károsító hatása az oltásnak. Félreértés ne essék! Nem fogom azt mondani, hogy beléd fecskendeznek chippet és társai! De ki vállal érted felelősséget? Ha bajod esik majd azt mondják bocs így jártál? Hát kösz, ez nekem nem segítség! Megértem, ha nem akarja magát oltatni, de nincs egyedül, mert én is itt vagyok és ugyanúgy ellenzem.
2021. nov. 11. 04:52
 22/29 anonim ***** válasza:
61%

Néhány gondolatot engedjetek meg.

Egyrészről marha könnyű azt mondani, hogy "nem oltatom magam, mert juj mi lesz" úgy, hogy nektek nem múlik rajta a munkátok. Ha én nem oltatom be magam, akkor több év megfeszített munkája megy a kukába (5 év fogorvosi szak és 3 év szakvizsga, nem beszélve a jó pénzes továbbképzésekről). Szerencse, hogy olyan országban élünk, ahol senki nem vállal felelősséget semmiért és ki van adva az orvosnak, munkáltatónak, legyen ő a sz@rházi, ha kéri és legyen ő a felelős, ha nem és emiatt tovább rosszabbodnak az adatok. Milyen világ lenne, ha egyes nyugati országokhoz hasonlóan nem lenne fakultatív program az oltakozás, hanem mindenkinek kivétel nélkül be kellene adatnia, ha dolgozni akar.

Másrészről azért gondolkodjunk már egy kicsit el azon ,hogy elég valószínűtlen forgatókönyv, hogy rögtön az összes egészségügyist (évekre előre ugye, hiszen már a hallgatóknak is kötelező felvenniük) beoltják valamivel, ami potenciálisan káros az egészségre. Akkor nektek így is úgy is mindegy, mert ha az eü összeesik, akkor úgy sem lesz ki ellásson titeket soha semmivel, lehet menni a panel aljában kuruzsló Körmös Aranka hobbi természetgyógyászhoz (manapság úgyis az első számú egészségügyi szakértő a fodrász és a körmös).

Harmadrészről az semmilyen gazdaságnak nem kedvez, ha az aktív dolgozókat rövid-vagy hosszútávon "mérgezik", hiszen sem Orbán Viktor, sem Gyurcsány Ferenc, sem Angela Merkel, sem Putyin stb stb nem óhajt szántani, szamócát szedni, utat burkolni, épületeket felhúzni.

Negyedrészről: ez a fajta vakcináció egy több évtizede ismert technológia. Itt nincs emberkísérlet, ez már számos más gyógyszernél alkalmazva volt. Nagyon aranyos ez a szöveg, hogy "nem óhajtok részt venni az emberkísérletben", de itt azért meg kell érteni egy olyan apróságot, hogy egy hatóanyag emberi szervezetre gyakorolt működése értelemszerűen csak emberkísérlettel végezhető el. A kutatást persze megelőzi számos állatkísérlet, illetve adott kategóriába tartozó hatóanyagokról ismeretes, hogy hogyan reagál a szervezet. Ide tartozik a covid ellenes vakcina is: nincs szükség több évtizedes kísérletre, mert az már megtörtént, már ismert. Amúgy is kicsit nevetségesnek találom ezt a hozzáállást, amikor az emberek úgy kapkodnak be mindenfélét, hogy azt sem tudják mi az, vényre kapható gyógyszereket ajánlgatnak egymásnak például ebben a kategóriában is, gyakran full ugyanazt a gyógyszert szedik be többszörösen, mert arra nem veszi a fáradságot, hogy megnézze a dobozt. Hogy a hormonális foggátlót minden további nélkül szedik az emberek, pedig még annyi kutatómunka sincs mögöttük, mint az mRNS vakcináció mögött, hogy az átlag házi patikában mindig lapul egy kis antibiotikum és ha épp úgy tartja kedve az embernek, bekapkod 1-2 szemet, főleg ha itt gyakorin ezoanyu128 vagy Laikus János is ajánlotta. Őszinte leszek: ha más gyógyszereknél is látnám ezt a kétséget, ezt az óvatosságot, még meg is érteném, de a fenti tények ismeretében a legtöbb embernél itt csak butaságról van szó, nem másról. Van kivétel, mert mindig van kivétel. De valahogy mégsem ezek a kivételek vannak többségében, amikor vitára kerül a sor és ha nagyon szorul a hurok, akkor jön az agresszív, offenzív kommunikáció ide nem illő példákkal, mint Nürnberg, aki ugye ugyanaz a rendkívül magasan kvalifikált hozzászóló, aki múltkor Mengele munkásságához hasonlította azon orvosok hozzáállását, akik a rendeletnek megfelelően DOLGOZNAK (mert igen, sajnos vannak, akik nem, velük nem is vállalok semmilyen társadalmi közösséget, őket nem tekintem orvosnak).

2021. nov. 11. 10:13
 23/29 anonim ***** válasza:
Valamikor nyáron jött ki a rendelet, kb. július vége, augusztus eleje. Először miniszteri rendelet, majd kormányrendelet formájában.
2021. nov. 11. 13:27
 24/29 anonim ***** válasza:
50%
Akkor adják ki azt is, hogy ne kelljen társadalom biztosítást se fizetni és rendben van
2021. nov. 11. 13:51
 25/29 anonim ***** válasza:
60%
Köteles vagy gyógyszerkísérletben részt venni gyermekkel a méhedben is ha ellátást szeretnél. Ez van.
2021. nov. 11. 14:58
 26/29 anonim ***** válasza:
32%

"Köteles vagy gyógyszerkísérletben részt venni gyermekkel a méhedben is ha ellátást szeretnél. Ez van"

Ez nem kötelesség kérdése, egyszerűen egy olyan szituációban vagyunk most ahol lényegében kivétel nélkül mindenki egy kísérlet részese. Az oltást nem kérők lényegében az önmagukat önként a kockázatosabb helyzetben tartó kontrollcsoport, akikhez képest mérhető az oltások hatékonysága.

2021. nov. 11. 15:39
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Írtál nekem egy baromi hosszú levelet kérdező … Az első mondatod, úgy értem mocskolódásod után nem olvastam el. Ha az itt elhangzó válaszok számodra nem hasznosak akkor talán kérdezd meg a kezelőorvosod, ő mit ajánl?! Talán még választhatsz is az oltások közül.
2021. nov. 12. 00:56
 28/29 A kérdező kommentje:
#27 ne haragudj, de én semmilyen levelet nem írtam neked....miből gondolod, hogy én, a kérdező írtam ? Bárki írhatott innen, vagy lehet valaki az én nevemben mutatkozott be.. én biztos nem voltam.
2021. nov. 12. 09:05
 29/29 anonim ***** válasza:
72%
Én írtam hosszú levelet, nem a kérdező! Elég beszűkült látáskörű az az ember, aki egyből a kérdező vádolja, és mindamellett bunkó is, hogy egy tisztességes levelet kapott és nem válaszolt rá! Gratulálni tudok
2021. nov. 12. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!