Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Védettségi igazolást egy...

Védettségi igazolást egy hónapja nem kaptam meg, de lenyúltam a második oltást, megkapom még szerintetek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
lenyúltad? magyarán nem mentél el? lenyúlni valamit azt jelenti lopsz..
2021. okt. 13. 11:38
 2/6 anonim válasza:
100%
Én sem nagyon értem a kérdést. Ha azt akarod mondani, hogy nem mentél el a 2. oltásra, akkor szerintem nem fogják kiküldeni.
2021. okt. 13. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit jelent hogy lenyúltad a második oltást. Felénk a lenyúlás lopást jelent. Az kizárt hogy elloptál egy oltással teli fecskendőt a rendelőből.

Tehát ha a lenyúltad felétek azt jelenti hogy megkaptad, akkor jár neked a kártya, a kormány megfelelő weboldalán megtalálod az infót hogy hová fordulhatsz elmaradt kártya esetén, de szerintem a háziorvosodnak is jelezheted. Vagy intézkedik, vagy elmondja hogy hol tudsz panaszt tenni.

Ha azt jelenti a lenyúlás hogy nem mentél el a másodikra és csak egyszer vagy oltott, abban az esetben ne is várd a kártyát, mert csak azoknak jár akik kétszer oltattak. Akiknek kiküldték az első után és végül nem mentek el a másodikra, azoktól is visszavették.

2021. okt. 13. 11:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem mentem el a második oltásra, a digitális EESZT igazolványom viszont érvényesnek mutat..

[link]

De én átestem a betegségem és elég sok mellékhatása is volt az oltásnak.

2021. okt. 13. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha átestél, akkor van olyan lehetőséged hogy csináltatsz egy tesztet (nem pcr, nem patikás gyorsteszt, hanem laboros vérvételes) és ha vannak antitestjeid akkor kérvényezhetsz kártyát 3000 ft-ért, és 4 hónapig érvényes.
2021. okt. 13. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Jó nagy seggfej vagy, hogy nem mentél el a második oltasra
2021. okt. 17. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!