Védettségi igazolást egy hónapja nem kaptam meg, de lenyúltam a második oltást, megkapom még szerintetek?
Attól függ, mit jelent hogy lenyúltad a második oltást. Felénk a lenyúlás lopást jelent. Az kizárt hogy elloptál egy oltással teli fecskendőt a rendelőből.
Tehát ha a lenyúltad felétek azt jelenti hogy megkaptad, akkor jár neked a kártya, a kormány megfelelő weboldalán megtalálod az infót hogy hová fordulhatsz elmaradt kártya esetén, de szerintem a háziorvosodnak is jelezheted. Vagy intézkedik, vagy elmondja hogy hol tudsz panaszt tenni.
Ha azt jelenti a lenyúlás hogy nem mentél el a másodikra és csak egyszer vagy oltott, abban az esetben ne is várd a kártyát, mert csak azoknak jár akik kétszer oltattak. Akiknek kiküldték az első után és végül nem mentek el a másodikra, azoktól is visszavették.
Nem mentem el a második oltásra, a digitális EESZT igazolványom viszont érvényesnek mutat..
De én átestem a betegségem és elég sok mellékhatása is volt az oltásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!