Mióta kell védettségi igazolás ahhoz, hogy a fogászaton ellássanak?
Figyelt kérdés
18 hetes terhes vagyok, és ahová tartozom, azt mondták csak SOS-ben látnak el....
Vagy pedig ha azt akarom, hogy kezeljenek, minden egyes alkalommal vigyek pcr tesztet...
Erre én vissza kérdeztem, hogy erre mégis kinek van pénze ?
Annyi volt a válasz, hogy ezt nem ők találták ki...
2021. nov. 10. 18:12
2/29 anonim válasza:
Mióta tömegesen elérhetőek az oltások.
Az oltás ingyenes. Magad választottad a szopórollert.
3/29 mindentudó99 válasza:
Már a nyáron is kellett. De nem gond hisz ingyenes az oltás
4/29 anonim válasza:
Itt ahova én járok nem kell védettségi abban az esetben, ha panaszos a fog.
Bölcsességfog műtét és foghúzáshoz, valamint gyökérkezeléshez se kértek.
Se magán, se körzeti.
5/29 anonim válasza:
Kb mióta elérhetőek az oltások. Az ingyenesen felvehető, ha nem felel meg, akkor természetesen önköltségen marad a tesztelgetés.
6/29 anonim válasza:
Már nyáron jött a rendelet. Igen, nem mi találtuk ki, hidd el, nekem is legalább annyira kellemetlen magyarázkodni (mondjuk én kismamákat pont ellátok oltás és PCR megléte nélkül is, de valóban nem kellene, nem is dicsekszem a főnökömnél).
7/29 anonim válasza:
Egy bizonyos a súlyos, szövődményes, halálos megbetegedést már az első vakcina beadása is ő oko... ő elősegíti és ebben áll ennek a stratégiának módosítási elve is. Cili ✌️
8/29 A kérdező kommentje:
Majd akkor kötelezzen bárki oltásra, ha bizonyítva van h nem lesz bajom tőle ...főleg terhesen.
2021. nov. 10. 18:44
9/29 A kérdező kommentje:
Nekem most azt mondták, hogy pcr és az napi antigen teszt is kell...hülyék ezek?
2021. nov. 10. 18:45
10/29 A kérdező kommentje:
Vagy ezzel a mondattal lett elismerve, hogy egyik sem ér semmit a másik megléte nélkül? Kozrohej...
2021. nov. 10. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!