Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mióta kell védettségi igazolás...

Mióta kell védettségi igazolás ahhoz, hogy a fogászaton ellássanak?

Figyelt kérdés

18 hetes terhes vagyok, és ahová tartozom, azt mondták csak SOS-ben látnak el....

Vagy pedig ha azt akarom, hogy kezeljenek, minden egyes alkalommal vigyek pcr tesztet...

Erre én vissza kérdeztem, hogy erre mégis kinek van pénze ?

Annyi volt a válasz, hogy ezt nem ők találták ki...

2021. nov. 10. 18:12
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Remélem hallodtad most saját magad, ahogy egy kismamának azt üzened h kellemes fogfajast! Gondolom a pandemia előtt te magad sem gondoltad volna, hogy egyszer így beszélsz! Senkit nem érdekel hányszor vagy beoltva, ahogy engem sem az minősít, hogy nem vagyok beoltva, azonban ezzel az egy mondattal sokat elárultál magadról!
2021. nov. 10. 19:10
 12/29 mindentudó99 ***** válasza:
29%
Mi a problémád? Nem kérsz oltást. Ott a teszt. Tehát van választásod
2021. nov. 10. 19:14
 13/29 anonim ***** válasza:
50%

Én sem értem mi a gondod. Ha már társadalmi kockázat vagy, és nem kéred az ingyen oltást, akkor fizess. Szerintem fair a rendszer.

fizetsz a tesztért, és megcsináltatod a fogad

ingyen oltasz, és megcsináltatod a fogad

vagy nem csináltatod meg a fogad

Ezek az opcióid.

2021. nov. 10. 19:25
 14/29 anonim ***** válasza:
45%

"ahogy engem sem az minősít, hogy nem vagyok beoltva"

Nem, de az már minősít, ahogy ezen saját döntésed következményeit viseled.

2021. nov. 10. 19:27
 15/29 A kérdező kommentje:
Az lesz majd szép, ha majd már ott tartunk, hogy a gyerekorvos sem fogad, ha nincs beoltva a pár hónapos csecsemő...
2021. nov. 10. 20:19
 16/29 anonim ***** válasza:
2021. nov. 10. 21:20
 17/29 anonim ***** válasza:
64%
A gyerekorvos megnyugtatlak amúgy sem fogad. Nekem szeptember óta ötödik alkalommal rottyant le a gyerek és meg se vizsgálják időpontot sem adnak. Én meg felelős szülőként nem váltom ki a felírt gyógyszereket. Ugyanis vizsgálat nélkül ne adogassanak a gyerekemnek semmit. Megmondtam a háziorvosnak, hogy felírhat bármit semmit nem váltok ki, csak az igazolást viszem el.
2021. nov. 10. 21:29
 18/29 A kérdező kommentje:
De most mi volt a probléma? Hogy te nem vagy beoltva és így nem vizsgálják meg a gyereket?
2021. nov. 10. 21:55
 19/29 anonim ***** válasza:
56%
Nem hanem a covid miatt a háziorvos jobbára telefonon rendel, és majd ő ellát úgy. Egyébként meg, nyugodtan ki lehet törölni azt a választ, hogy aki annak ellenére, hogy fizetek tbt nem lát el, meg lesz pakolva. Szégyen teljes, hogy elhallgatattják még itt is a tisztességesen dolgozó embert és fideszes mintára hallgattatják el azokat, akik meg merik mondani a véleményüket. Holott, aki fizet joggal teszi a markát, hogy márpedig lássák el. Kérdezem én, hol voltak az egészségügyi dolgozók, amikor egy ilyen ellen fel kellett volna lépni, vagy hol voltak, amikor magukért ki kellett volna állni? Hol? Sehol. Beálltak a sorba és, aki behódolt ennek a rendszernek a kutyája lett, nem dolgozója, nem szakembere, kutyája. Ez az igazság emberek. Lehet mutogatni, hogy beteget láttak el, lehet bűnbakot keresni, de mégsem járatta senki a száját. És miért nem? Mert nem szakember, hanem egy birka, akinek ha fütyülnek, úgy ugranak. Ha holnap azt mondják ugorjanak a kútba, beleugranak. Szégyen, ahogy szégyen ez a társadalom is. Nem balfékekről, meg primitív mentoroktól hemzsegő faktort kell nézni, hanem felállni, kinyitni az embernek a száját, és lépni. Lépni, ha kell erőszakkal. Mert ezeket a kutyákat az állam éléről csak így lehet eltüntetni. Ezek a legbátrabbak, akik, ha újságírót látnak úgy menekülnek, mintha meg akarnák őket ölni. Ha tisztességes, normális vezetők lennének nem szégyellnének emberek elé állni. De ennyire nem tisztelnek sem téged, sem engem, sem a melóst, akik előteremtik nekik a jólétet, és igen a sorba beállt egészségügyi kutyákat sem. Attól, hogy odadobnak nektek némi csontot, nem kel fel bennetek egy megalázó érzés, hogy hogy megaláztak? Tényleg csak egy darab csont vagy, és az orrod hegyéig látsz? Ha igen, szégyelld magad, és az összes ember, aki ezen a szinten tart és maradt.
2021. nov. 10. 22:53
 20/29 anonim ***** válasza:
60%
Kismamaként főleg ku..vára beoltatnám magam, fogászattól függwtlenül!
2021. nov. 11. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!