Szerintetek kérhetem az iskolai fogásztól h cserélje ki az amalgán tömésemet, csak esztétikai szempontból?
Amalgám, m-mel a végén.
A fehér tömés fizetős, nem túl valószínű, hogy iskolai fogász ilyet csinál.
Vagy kicseréli a sulis fogdoki és az SZTK-s is, vagy egyik sem. Ugyanis szinte ugyanaz a kettő. Én utáltam azt, akihez körzetileg tartoztam, de a sulis fogdoki tök jó fej volt, így hozzá jártam.
De szerintem csak úgy, egyik sem cseréli ki. Esetleg eljátszhatsz egy olyat, hogy azt mondod, hogy néha érzed azt a fogad... nem lüktet, nem fáj, csak érzed. Ezt mondd, különben gyökérkezelni akarja majd, az meg nem jó. :D Ekkor valószínűleg arra fog gyanakodni, hogy alászuvasodott a tömés, így kicseréli fehérre. De ingyenesen csak akkor, ha a rendelőben már nem dolgoznak amalgámmal! Különben vagy fizetsz, vagy kapsz bele újra amalgámot... ami sz.r ügy, mert feleslegesen vett el ép foganyagot.
Hát, nem tudom, én egyszer ezt mondtam, és töméscsere kellett, mert alá volt szuvasodva. :)
Nem kimondottan fájt, de "éreztem", na. Nem lehet jobb szót találni rá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!