Esztétikai okok miatt a fogorvos kihúzhat fogat?
Sajnos az első 2 fogam között elég nagy a rés, kb. 3-4 mm illetve eléggé el is vannak deformálva a fogaim (az egyik feljebb van mint a másik). Jártam már pár fogorvosnál ez miatt de egyik sem merte azt mondani, hogy fogszabályozással teljes mértékig megszűntethető a probléma, azt mondták az is elképzelhető, hogy eltűnik a rés de idővel majd ismét nőni fog. Mondjuk az igaz, hogy fogszabályozó szakorvosnál nem jártam de miutám meghallottam az árakat nem is nagyon volt már kedvem hozzá…… Gondoltam hátha korona megoldás lehet de arra is azt mondták ,hogy felejtsem el mert nem lehetne szépen megcsinánli, az egyik maszek doki említette, hogy az egyetlen megoldás a húzás lenne de ő azt nem ajánlja mert egészségesek a fogaim.
Híddal megoldható lenne a probléma ? És igen akkor elég lenne csak az első 2 fogat kihúzni a mellette lévő 1-1 pedig fogat lecsiszolni és úgy mehetne rá a híd? Vagy többet kellene húzni? Vagy ez tényleg már kicsit drasztikusabb megoldás? Az a baj, ha tényleg nagyobb résről, deformációról van szó és gyerekkoromban cseszegettek miatta elég rendesen és nagyon örülnék neki ha tényleg valahogy orvosolható lenne a probléma…..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!