Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi lehet ez a fogínyemben/fogí...

Mi lehet ez a fogínyemben/fogínyemen?

Figyelt kérdés
Pár napja kihúzták egy fogamat, és mivel egy héttel ezelőtt szedtem antibiotikumot szintén foghúzás miatt, nem ajánlották még egyszer. Annyi problémám van, hogy ahol a fogínynek össze kéne húzódnia, ma vettem észre ott egy világosbarna színű valamit, fogalmam sincs, hogy micsoda, de eléggé csúnya. Az interneten nem igazán találtam róla semmit, azt gondoltam, valami kajamaradék lehet, mivel eléggé puha, de fogmosással se jön ki, próbáltam nem is enni azon az oldalon, nagyon nem merem piszkálni. Lehet-e esetleg valamilyen szájüregi probléma? Én nem nagyon vagyok jártas az ilyesmiben, és félek, hogy nagyobb gondom lehet belőle. Ha nem tűnik el pár napon belül, mindenképpen elmegyek a fogorvoshoz. Még fontos, hogy dohányozni egyáltalán nem szoktam. A fogíny érzékenységet semmire nem mutatott, az elején fájt még egy kicsit, arra elég volt a fájdalomcsillapító.

2021. márc. 13. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Vérdugó. Nem tudom, hogy mi a szakmai elnevezése.
2021. márc. 13. 15:16
 2/2 anonim ***** válasza:
7-10 nap, amíg a seb felszíne összehámosodik. Amíg nem fáj, addig biztos lehetsz benne, hogy csak a normál gyógyulási folyamatot látod.
2021. márc. 13. 15:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!